I-ai trimis scrisoarea Moșului? Nu încă? Foarte bine! Suntem siguri că o să vrei să pui pe listă toate cele 14 nuanțe ale colecției de sărbători OPI Terribly Nice 2023.

Colecția celebrează dualitatea care ne caracterizează pe fiecare, dublând 7 nuanțe dulci, jucăușe, simpatice, cu alte 7 nuanțe îndrăznețe, provocatoare și sexy. Dublând culorile tradiționale de Sărbători cu nuanțe nontradiționale, într-un mix plin de farmec, colecția Terribly Nice captează energia și voioșia atmosferei de sărbătoare și permite fiecărui amator de culoare să se simtă bine în pielea sa..

Partea “nice” a colecției propune o paletă de culori intense, cu un efect de curcubeu optimist și plin de bucurie de a trăi. Printre acestea, se află nuanțe de bej aurit, roz aurit și levănțică. Un alb luminos cu subtonuri liliachii și un fucsia cu luciri de rubin conferă dimensiune unghiilor, în timp de nuanța de liliac sclipitor și nuanța profundă și consistentă de levănțică prezintă fațete diferite ale celor mai trendy culori ale sezonului, date de modul diferit de finisaj.

Partea “naughty” a colecției incorporează nuanțe prețioase și întunecate, precum și tente metalice puternice de aur gri și aur cald, dar și un glitter negru muticolor și suprinzător. Nuanțele de albastru-verzui, brun și verde silvestru se prezintă în finisaje elegante, fin irizate. Colecția este completată cu un roșu plin clasic, cu subtonuri burgunde.

„Perioada sărbătorilor este specială și unghiile joacă un rol important atunci când este vorba să intrăm în atmosfera festivă”, spune Suzi Weiss-Fischmann, co-fondator și brand ambassador OPI. „La ceas de sărbătoare, unghiile pot fi mai îndrăznețe și extravagante, cu o undă de artă. Sunt permise și chiar indicate toate stilurile de nail art, de la elegant la hiper-jucăuș, accentuând și completând lookul de sărbătoare. Colecția OPI Terribly Nice cuprinde numeroase nuanțe de glitter, shimmer, de irizări și tonuri metalice – deja mă gândesc la rochiile pe care le voi purta la petrecerile sezonului! Niciodată nu e prea devreme să te pregătești de sărbători!”

”Cu această colecție, îmbrățișăm ideea că în fiecare dintre noi este câte puțin dintr-un copil bun, dar și puțin dintr-un copil rău,“ adaugă Jill Bartoshevich, OPI Global Director of Color Equity. „De aceea am selectat două nuanțe-vedetă: pe una am numit-o Rebel with a Clause, un roșu clasic de sărbătoare, cu un ton vocal și îndrăzneț, și pe cea de-a doua Shaking My Sugarplums, o nuanță de lavandă metalizată care este perfectă pentru petrecerile de sărbători, cu strălucirea sa cu adevărat feerică.“

Colecția Terribly Nice este disponibilă în formulele GelColor, Infinite Shine și Nail Lacquer. Iar aceasta este paleta ei completă:

Chill ‘Em with Kindness

Florile-s dalbe și inimile calde – cu irizații de alb și liliachiu

Salty Sweet Nothings

Vorbe de duh, șoapte de alint: o nuanță de metal auriu și o consistență de cremă pufoasă, iată tot ce-i mai bun în toate lumile posibile.

It’s a Wonderful Spice

Iute ca fierul, tare ca oțelul: iarna are mai mult haz cu această nuanță metalică de aur roz.

Blame the Mistletoe

Un fucsia irizat, ca buzele tale sub vâsc când ne-am sărutat!

Shaking My Sugarplums

O nuanță de lavandă metalizată pentru un accent dulce-jucăuș.

Sickeningly Sweet

O lavandă profundă și consistentă, irezistibil de dulce. 

Put On Something Ice

Poleită precum Crăiasa Zăpezii, în glitter liliachiu multicolor.

Yay or Neigh

Acceptă provocarea, ieși din banal cu această nuanță metalică unde aurul face casă bună cu griul.

Rebel with A Clause

Un roșu plin și îndrăzneț, și rău, și cuminte, și naughty, și nice.

Let’s Scrooge

Un albastru-verzui irizat care spune „sunt sexy când sunt supărat“.

Hot Toddy Naughty

Un brun irizat care te duce în păcat.

Five Golden Flings

Un auriu mereu gata de flirt.

Peppermint Bark and Bite

Un verde silvestru cu irizații și sugestii dulci.

 Hot & Coaled

Glitterul negru multicolor care îți dă mereu idei nu tocmai cuminți.

GelColor oferă un finisaj profesionist care durează până la trei săptămâni, în timp ce Infinite Shine prezintă un finisaj foarte strălucitor, la o aplicare tradițională, prin lăcuire. Nail Lacquer are o formulă intens pigmentată, bogată, pentru o aplicare uniformă, fără dâre.

În calitate de marcă numărul unu profesională la nivel mondial, OPI se angajează să ofere produse și servicii de înaltă calitate atât saloanelor, cât și clienților acestora, cu accent pe siguranța și inovația din industrie. Cu formule excepționale, culori la modă și denumiri emblematice, lacurile puternic pigmentate de la OPI sunt foarte bogate, durabile și rezistente – oferind consumatorilor un lux accesibil. Utilizate în regim profesional, culorile OPI pot dura până la șapte zile. Lacul de unghii OPI este disponibil în peste 200 de nuanțe. OPI Infinite Shine este un sistem de lac aplicabil fără lampă, în trei trepte, care oferă durabilitate, strălucire ridicată și ușurință de aplicare și îndepărtare. Acum există peste 150 de nuanțe în colecția Infinite Shine. Fiecare lac dispune de pensula exclusivă ProWide™ de la OPI, pentru cel mai înalt nivel de aplicare. În prezent, OPI este disponibil în peste 100 de țări și comercializează cu amănuntul o linie completă de articole profesionale, inclusiv OPI GelColor (disponibil în peste 140 de nuanțe care se potrivesc cu omoloagele lor iconice din seria lacurilor OPI) care rezistă până la trei săptămâni, tratamente pentru unghii, produse pentru finisare, loțiuni, produse de manichiură/pedichiură, pile, instrumente, geluri și acrilice. Produsele OPI sunt garantate numai atunci când este achiziționat prin beauty outleturi profesionale autorizate și prin magazine de prestigiu, și nu dintr-o farmacie, supermarket, magazin de masă sau alte surse neautorizate. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați OPI.com. Urmărește OPI pe Instagram @OPI, pe Twitter @OPI_PRODUCTS și accesează OPI pe Facebook pentru a deveni fan.

Wella Company este una dintre cele mai importante companii de frumusețe din lume, compusă dintr-o familie de mărci emblematice precum Wella Professionals, Clairol, OPI, Nioxin și ghd. Cu 6.000 de angajați la nivel global, prezență în peste 100 de țări, Wella Company și mărcile sale permit fiecărui consumator să arate, să se simtă și să fie sine însuși. În calitate de inovatori în industria părului și unghiilor, Wella Company dă oamenilor săi capacitatea de a încânta fiecare consumator, de a-i inspira pe profesioniștii în frumusețe, de a crea implicare în comunități și de a oferi o creștere durabilă părților interesate. Mai multe informații despre compania Wella pot fi găsite aici: www.wellacompany.com.