Platforma de fundraising Galantom.ro lansează campania de Mărțișor, prin care doamnelor și domnișoarelor își pot dărui cadourile de 1 Martie sau 8 Martie către una din cauzele sociale de pe Galantom, iar domnii pot înlocui Mărțișorul sau floarea de 8 Martie cu un cadou de mai mare însemnătate, o donație în numele femeilor importante de lângă ei. 

Cele două mecanisme prin care pot fi dăruite cadourile de Mărțișor sunt foarte simple:

  1. Doamnele care își propun să renunțe la cadou în favoarea unor donații către o cauză socială își pot crea o pagină de fundraising de Mărțișor, accesând dar.galantom.ro și alegându-și cauza sau proiectul social pentru care doresc să strângă donații. După crearea paginii, pot distribui link-ul prietenilor, cunoștințelor și rudelor pentru a-i invita să facă o donație-cadou.

  1. La rândul lor, domnii pot accesa https://galantom.ro/events/, unde pot face o donație-cadou în numele unei femei dragi, pentru orice proiect de Mărțișor aflat în listă. În schimb, vor primi o cartolină ce poate fi personalizată, spre a fi dăruită femeii importante din viața lor. Cartolina poate fi trimisă pe e-mail sau printată și dăruită fizic, ca un fel de felicitare, în loc de Mărțișor sau cadou. Link-ul de unde se poate descărca cartolina va fi disponibil în notificarea de confirmare a donației.


În 2022, campania de Mărțișor organizată de Galantom.ro a strâns aproape 23.000 de lei din 200 de donații, susținând astfel 18 cauze sociale ale diferitelor organizații de pe platformă. Au fost susținute în special proiecte ce aveau ca obiectiv ajutorul umanitar, comunitatea și societatea, educația și protecția animalelor.