Ziua copiilor vine la Promenada Mall București cu evenimente speciale pentru micii vizitatori ai centrului comercial, de la o piesă de teatru plină de situații imprevizibile și personaje memorabile, până la un concert excepțional, interpretat de copii pentru copii.

O plimbare magică prin oraș alături de CARINA și pisica Margo

Cei mai mici vizitatori ai centrului comercial sunt invitați să își petreacă ziua la Promenada Mall alături de Carina și pisica Margo, personajele unei piese de teatru amuzante și emoționante. Cei mici le vor însoți pe cele 2 protagoniste în călătoria lor spre casă, un drum pe care Carina, care s-a pierdut de părinții săi într-unul din mall-urile bucureștene, îl parcurge alături de Margo – pisica orașului, cea care știe fiecare stradă, fiecare bloc (mai nou sau mai vechi), fiecare piață cu tarabe sau fără, fiecare stație de metrou sau de troleibuz.

Carina pe drumul spre casă este un spectacol plin de magie și muzică produs de Asociația Culturală pentru Educație prin Artă. Micii spectatori sunt așteptați să îl vizioneze pe 1 iunie, la ora 11. Accesul este gratuit, în limita a 200 de locuri disponibile.

Muzica de chitară pentru copiii mari și mici

Atât copiii, cât și toți cei ce iubesc muzica sunt așteptați de la ora 16 la evenimentul “Ora Copiilor”, un spectacol de muzică de chitară susținut de Cantus Mundi, găzduit pe terasa Promenada Mall.

Programul Național Cantus Mundi este cel mai mare program de integrare socială prin muzică din România, care, de-a lungul celor 10 ani de existență, a adunat sub umbrela sa peste 1.700 de coruri, și peste 60.000 de copii, depășind barierele legate de etnie, condiție socială și capacități fizice sau psihice.

Întreaga vară, jocurile copilăriei sunt #PePromenada

Promenada Mall prelungește distracția întreaga vară și aduce jocurile copilăriei pe terasa centrului comercial. De la șotron, la X și O (3D) și 1,2,3, la perete stai! – toate îi vor stimula pe cei mici să facă mișcare și să își exerseze gândirea strategică.

Mai multe informații despre evenimentele și activitățile din Promenada se regăsesc pe site-ul www.promenada.ro