Vodafone România propune iPhone SE cu designul său compact și rezistent, alături de iPhone 13 Pro și iPhone 13, în varianta de culoare verde.

Noua generație iPhone SE vine cu îmbunătățiri impresionante: procesor A15 Bionic, conexiune 5G, sistem de camere complet nou, o durată de viață a bateriei mai mare și rezistență sporită.

iPhone 13 Pro și iPhone 13 vor fi disponibile în versiuni noi de culoare: verde alpin, respectiv verde, adăugându-se celei mai avansate game iPhone de până acum care se remarcă printr-un design elegant, procesorul inovator A15 Bionic, carcasa frontală Ceramic Shield deosebit de rezistentă, experiența 5G avansată, sistemul de camere de ultimă generație pentru poze și conținut video de înaltă calitate.

Clienții pot face precomenzi pentru iPhone SE, iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max în varianta verde alpin și iPhone 13 și iPhone 13 mini, versiunea verde, urmând să fie livrate începând cu data de 25 martie a.c.

Smartphone-urile iPhone în noile variante de culori sunt disponibile în oferta Vodafone România cu abonamentul Red Infinity 22, redus la 20 euro.

Noul iPhone SE, în varianta de 64GB, 5G, poate fi achiziționat fără perioadă contractuală la un preț de 522 de euro.

Informațiile complete legate de disponibilitate și preț pot fi vizualizate pe www.vodafone.ro.