Picnicul urban Social Moms îmbină ieșirea la iarbă verde cu ateliere creative, spectacole pe scenă, concursuri și tombolă cu numeroase premii. Participarea la evenimentul ?????? ?? ??????? este ???????ă atât pentru copii, cât și pentru părinți.

D? ?? ??? ??, alături de Opera Comică pentru Copii ne bucurăm de o capodoperă a muzicii clasice, un ciclu de patru concerte pentru vioară și orchestră de coarde, celebra lucrare „????????????”, ?? ??????? ???????. Ascultăm „?????????” și „????” și ghicim cu ajutorul muzicii caracteristicile fiecărui anotimp în parte. Concertul are loc în aer liber, de la ora 11:00, la Roaba de Cultură, fiind sustinut de instrumentisti din Orchestra Opera Comică pentru Copii, ??? ??????? ??????????? ???????? ??????.

Muzica a fost inspirată de poeme scrise chiar de compozitor, care și-a propus să reproducă sunete din natură. De exemplu, în „Primăvara” există un pasaj în care un ciobănaș doarme, iar lătratul câinelui său este reprodus de către la violă. ???????? ?? ?? ?? ????, personajul preferat al copiilor, această poveste muzicală interactivă fiind cea mai nouă din seria de călătorii muzicale intitulată „Cu Nino în Europa”, care a delectat nenumărate familii de-a lungul ultimilor an programul evenimentului: momente artistice de dans pentru copii cu Academia-Campionilor, spectacol de magie cu Teo Magic Show, jocurile copilăriei cu dans și cântec cu Caravana de joacă, Teatru de improvizație, zumba dancing, demonstratii de gimnastică ritmică cu CS Ritmica, spectacol muzical cu Alina Sorescu & Picii lu’ Soreasca, proiecție film pentru întreaga familie The Secret Life of Pets.

firul ierbii copii pot participa la unul dintre numeroasele ateliere: jocuri în limba engleză, dezvoltare motrică și crafts cu Urban Forest Outdoor Learning, reciclare creativa, slime, brelocuri fistichii, pictură pe lemn (pusculite, mandale, căsuțe), codițe colorate, modelaj în lut și pictură pe ceramică, păpuși în ghiveci, olărit, pictură pe figurine de ipsos, pictură pe borcane, tatuaje cu henna.

Gazda evenimentului va fi prietenul nostru Dan Cruceru, blogger Taticool.

Participarea la ?????? Î? ??????? este ???????ă atât pentru copii, cât și pentru părinți. Tot ce trebuie să faceți este ?ă ?ă ???î??????ț? ????: https://shor.at/21G5Uti8
Promitem distractie pe cinste la firul ierbii, tombole și muuulte surprize!

Un proiect Social Moms realizat cu sprijinul sponsorilor: La Roche Posay, Multivitamol, Artesana și SsangYoung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.