Există un loc magic în care vara, copiii cu afecțiuni oncologice uită, pentru o perioadă, de boala lor și se bucură de copilărie. În acest loc, copiii și oamenii mari se joacă “la greu”, râd, dansează, pictează, se cațără în copaci, privesc cerul și se bucură de fiecare clipă împreună.

Acest loc se numește MagiCAMP, un tărâm al speranței și al visurilor.

Romanian United Fund și Asociatia Magic și-au unit forțele pentru un scop mai mare: strângerea de fonduri pentru a trimite 250 copii cu condiții limită de viață la MagiCamp!

DONEAZĂ PE SITE: http://bit.ly/rufplay4good
DONEAZĂ PE FACEBOOK: https://bit.ly/ruf_playforgood

Asociația Magic este o asociație românească nonprofit concentrată pe copiii cu condiții limitative de viață. Din 2014, asociația găsește soluții pentru copiii cu afecțiuni medicale severe și creează servicii pentru a-i ajuta în orice mod posibil. Ei cred în excelență, integritate, comunitate, inspirație și entuziasm, valori care îi conduc zilnic.

Un copil diagnosticat cu o boală oribilă este ceva ce nu ar trebui să existe. Tuturor ni se face pielea de găină când le ascultăm poveștile și vrem să le ștergem durerea.

Prin programul MagiCamp, putem face copiii să zâmbească și să se joace de parcă nu ar fi nicio grijă în lume. Această tabără reprezintă locul lor sigur. Un loc în care pot găsi mediul și atenția de care au nevoie și o echipă instruită care asigură atât siguranța, cât și distracția.

Romanian United Fund dedică copiilor întreaga lună iunie și îi sărbătorește prin campania #PlayForGood.

Alătură-te acestei inițiative și reconectează-te cu copilul tău interior jucând unul dintre jocurile tale preferate ale copilăriei, făcând donația pe care ți-o dorești, și provoacă-ți prietenii să se alăture postând-o pe

Acceptă provocarea #PlayForGood, implică-te și donează! Împreună, putem trimite 250 copii la MagiCamp!
Implică-te și tu și donează aici https://bit.ly/ruf_playforgood

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.