Proiectul Sabaki reprezintă o platformă online de învățare dedicată pregătirii la matematică pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat. Aceste cursuri sunt puse la dispoziția elevilor, folosind explicații clare și rezolvări concrete, respectând în același timp și programa școlară.

Modul de învățare contează

Să înțelegi cum gândește cel de lângă tine ar trebui să fie primul lucru la care să fii atent atunci când vine vorba de învățat, indiferent de materie. În ceea ce privește matematica, astăzi am ajuns să depunem eforturi ca să parcugem materia și să reușim să o înțelegem în profunzimea ei,  de la ore pierdute încercând să îi dăm de cap unui exercițiu, la zile pline cu meditații.

Cum ar fi dacă am face un prim pas spre un sistem educațional performant în România și am asculta cu adevărat ce își doresc elevii – matematica explicată într-un stil modern și pe înțelesul lor.

Pornind de la acest concept, Andrei Cheresteș a construit proiectul educațional Sabaki de cursuri online, prin care explică matematica într-un mod mai prietenos și mai eficient, ca fiind de fapt o unealtă pentru a ne exersa flexibilitatea în gândire.

“Proiectul Sabaki a pornit de la pasiunea mea pentru matematică și din dorința de a aduce modul de predare modern și eficient din Vest și a-l aplica la cerințele sistemului din România. Cursurile Sabaki sunt disponibile pe piață și au fost deja accesate de peste 25 de elevi, iar recenziile din partea primilor clienți sunt extrem de pozitive (atât elevi cât și părinți). Este încurajator să aud din partea mamei unei eleve că fiica ei a înțeles în 20 de minute de curs cât nu a reușit să înțeleagă în două luni la școală, sau să primim mesaje de la membrii cursului mulțumindu-ne pentru că au reușit să își crească nota de la simulare cu 2 sau 3 puncte. Cred că învățatul online va putea să suplinească ce se întâmplă în clasă, pentru că aduce o mulțime de  beneficii tehnice ce nu pot fi replicate la tablă. Elevii pot învăța oricând, de oriunde și pot revedea episoadele de oricâte ori au nevoie pentru a se asigura că au înțeles. Pentru fiecare episod avem un mini-proces de producție în spate, ce ne permite să folosim animații, efecte vizuale și culori pentru a înlesni procesul de învățare și a putea prezenta un concept care la clasă durează 45 de minute în doar 5 sau 6. Abonamentul costă 90 de lei pe lună, echivalentul unei singure ședințe de meditații”, spune Andrei Cheresteș, fondatorul cursurilor de matematică Sabaki.

Proiectul Sabaki are obiectivul de a contribui la îmbunătățirea modului în care elevii învață, oferind până in momentul de față trei module de cursuri online de matematică: clasa a IX-a, pregătire pentru BAC și Evaluarea Națională 2021. Cursurile Sabaki reprezintă o inițiativă modernă care are curajul să inoveze și să ridice standardele industriei de învățare, prezentând matematica pe înțelesul tuturor la un preț accesibil.
 
Pentru informații suplimentare despre cursurile de matematică Sabaki, accesați website-ul sabakicourses.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.