Smiley și Gina Pistol ”sunt deja 3”. Au o fetiță de 3,2 kg și 51 cm lungime

Gina Pistol l-a făcut pe Smiley tătic. ”Suntem deja 3”, a ținut să anunțe vedeta.

”Fetița noastră s-a născut astăzi, este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, ne-a spus ca este perfectă. Mulțumim pentru toate gândurile și urările. Revenim cât de curând cu vesti, imediat ce vom fi în stare”, este mesajul prin care proaspăta mămică Gina Pistol a împărțit bucuria cu fanii.

”Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță urmatoarele: “Am devenit părinți!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița nostră este sănătosă. Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și stim deja că nu stim nimic din tot ce ne asteaptă”, și-a exprimat bucuria Smiley.

”Noi acum înseamnă TREI! În urma unor analize medicale, acum câţiva ani, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până cand nu i-am auzit inima cum bate şi am stiut că totul este bine. În sfârsit, a venit momentul să aflaţi de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani şi cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susţinere şi multă emoţie în viaţa noastră şi în acest oracol video pe care îl împărţim cu voi, cu toată recunoştinţa pentru susţinerea şi mesajele pe care le-am primit până acum. Mulţumim!“, a fost mesajul Ginei Pistol transmis în luna septembrie 2020, cu care a uimit showbizz-ul românesc. Mai mult, Gina a recunoscut că este însărcinată și are o relație ce s-a desfășurat ”la secret”, cu Andrei Tiberiu Maria, alias Smiley, scrie Money.ro.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *