Lili Sandu a dat o petrecere pentru fiul său, înainte să îl nască | |

Lili Sandu a dat o petrecere pentru fiul său, înainte să îl nască

Share Button

Cu câteva zile înainte să devină mămică, Lili Sandu și-a invitat prietenii la o petrecere în cinstea sa și a copilului nenăscut, eveniment cunoscut ca baby shower.

Cu inedite cadouri în brațe, ca la un veritabil botez, invitații s-au strâns pe terasa unui club din nordul Bucureștiului pentru a o aplauda pe încă gravida Lili Sandu, aflată în ultima lună de sarcină. Dar mai ales pe viitorul său băiețel, al cărui nume deja stabilit (Thomas Jay – n.r.) a fost vizibil peste tot, sub formă de baloane gomflabile, pe tort ori prăjiturele personalizate, scrie Money.ro.

Petrecerea, care la originea sa ar fi trebuit să fie una surpriză, a fost organizată chiar de Lili. Este un obicei foarte popular în America, unde a locuit timp de șapte ani. Conceptul de baby shower, acest termen în limba engleză are, în contextul obiceiurilor noastre tradiționale, semnificații vagi și, pe alocuri confuze. Petrecerea pe care actrița și cântăreață a naturalizat-o pe aici are la bază un chef surpriză, o întâlnire unde rudele și prietenele aproapiate ale unei viitoare mămici care se strâng cu ocazia venirii pe lume a unui bebeluș, de obicei, între lunile a 7-a și a 8-a de sarcină.

Lili Sandu și iubitul său Silviu Țolu sunt împreună de patru ani și în acestă vară urmau să se căsătorească. Însă au amânat ceremonia pentru vremuri mai puțin perioculoase.

”A fost un baby shower alături de oameni dragi. A trebuit să limitez numărul invitaților din cauza restricțiilor și i-am avut în gând pe restul prietenilor care nu au putut fi prezenți. Mă încearcă mari emoții, practice sunt pe ultima sută de metri până îl voi aduce pe lume pe fiul meu”, ne vorbește despre inedita petrecere Lili Sandu.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *