Este timpul să redescoperi plăcerea shopping-ului!

Luni, 6 iulie, Băneasa Shopping City lansează campania „Experiment More. Refresh your summer style!” și își invită clienții să experimenteze plăcerea shoppingului într-un mediu sigur și relaxat

După o primăvară petrecută în mare parte acasă de fiecare dintre noi, vara aceasta vine la pachet cu dorința de a redescoperi și de a experimenta, într-o perspectivă nouă, lucrurile care înainte de pandemie ne făceau plăcere. De exemplu, acele mici momente de răsfăț care ne relaxau, ne inspirau și ne făceau viața mai ușoară.
Astfel, în perioada 6 iulie -15 august Băneasa Shopping City își invită clienții să experimenteze în condiții de siguranță plăcerea shoppingului, în cadrul campaniei „Experiment More. Refresh your summer style!”. Clienții se vor putea bucura de extra reduceri, premii surpriză, sesiuni de styling și concursuri.

Campanie 20% XTRA discount în perioada 06 iulie – 10 iulie

Băneasa Shopping City dă startul campaniei de reduceri cu săptămâna 20% XTRA DISCOUNT, în perioada 06 iulie – 10 iulie. În fiecare zi a săptămânii, o serie de magazine din fiecare categorie vor oferi reduceri suplimentare de 20%, astfel:
• Luni, 6 iulie, Xtra 20% discount la produsele pentru Copii.
• Marți, 7 iulie, Xtra 20% discount la Îmbrăcăminte pentru Femei și produse de Beauty.
• Miercuri, 8 iulie, Xtra 20% discount la Îmbrăcăminte pentru Bărbați.
• Joi, 9 iulie, Xtra 20% discount la Încălțăminte și Accesorii.
• Vineri, 10 iulie, Xtra 20% discount la articolele Sportive.

Cadouri-surpriză și concurs cu premii săptămânale în perioada 13 iulie – 09 august

Mai mult, între 13 – 26 iulie, clienții Baneasa Shopping City surprinși la cumpărături vor fi recompensați pe loc cu cadouri surpriză!
Iar în perioada 13 iulie – 09 august, în fiecare săptămână, Băneasa Shopping City va acorda 5 premii în valoare de 1.000 de lei fiecare, în cadrul unei sesiuni private de styling realizate împreună cu stilistul Băneasa Shopping City. Aceștia vor trebui să achiziționeze produse în valoare de minim 500 de lei pe un singur bon sau cumulativ din maximum două bonuri și să se înscrie utilizând formularul de pe www.baneasa.ro

De la deschidere și până astăzi, confortul, dar mai ales siguranța clienților, retailerilor, angajaților și a comunității, în general, au rămas obiectivele principale, centrul comercial aplicând măsuri constante de prevenție, pentru ca întreaga experiență de shopping să rămână la cele mai înalte standarde și să fie una plăcută și relaxată.

#AllInTheNameOfFashion #AllInTheNameOfSafety #BaneasaShoppingCity

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.