Air France permite amânarea sau anularea gratuită a călătoriilor indiferent de destinație

Air France a decis să extindă posibilitatea pentru clienţii companiei să amâne sau să suspende călătoriile în mod gratuit pentru toate destinaţiile, nu doar în China sau în nordul Italiei, principalele ţări afectate de epidemia de coronavirus.

Într-un mesaj postat pe site-ul său de internet, compania aeriană franceză arată că acest avantaj va fi extins tuturor celor care au cumpărat bilete emise înainte de 31 martie pentru zboruri programate până în data de 31 mai.

Concret, clienţii îşi vor putea amâna zborul fără un cost suplimentar, sau cere să li se ramburseze banii, caz în care vor primi un tichet utilizabil pentru a cumpăra un alt bilet pe cursele Air France sau pe cele ale companiei olandeze KLM, care face parte din acelaşi grup.

Air France şi-a suspendat la sfârşitul lunii ianuarie zborurile spre destinaţiile pe care le opera în China continentală (Wuhan, Beijing şi Shanghai) şi prevede să reia progresiv, din 29 martie, două dintre aceste destinaţii (Beijing şi Shanghai), a declarat agenţiei EFE un purtător de cuvânt al liniilor aeriene franceze.

În ce priveşte nordul Italiei, compania operează aceleaşi destinaţii ca şi înainte, dar au fost reduse rotaţiile săptămânale spre Veneţia, Milano şi Bolonia.

Share Button

SUSȚINE PROIECTUL KIDSNEWS.RO!

.


CITEȘTE ȘI:
 
 • Elevii cu simptome au acces restricționat în școală 14 zile, dacă părinții nu vor testare
 •  
 • Teatrul Nottara lansează un nou proiect pentru liceeni
 •  
 • Mâncarea pentru bebeluși este extrem de periculoasă
 •    

  Să ne mai și delectăm, cu drăgălășeniile celor mici

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *