Ministrul Educației anunţă că va mai vizita şcoli din mediul rural

Ministrul propus al Educaţiei şi Cercetării, Monica Anisie, a anunţat marţi că va mai efectua vizite la şcoli din mediul rural.

“Mi-am dedicat mandatul tinerilor, elevilor. Pentru că eu consider că elevul trebuie să fie în centrul preocupărilor tuturor. O şcoală sau, mai bine spus, un profesor nu poate să existe dacă nu există elevul. De aceea, mă voi lupta întotdeauna pentru respectarea drepturilor tuturor tinerilor. (…) Nu am renunţat la astfel de activităţi, pe care le-am desfăşurat în continuare. După cum aţi văzut, agenda publică este pe site-ul ministerului zilnic. Ultima vizită pe care am făcut-o – în judeţul Hunedoara – şi am mers printre elevi şi printre colegii mei profesori pentru că îi respect mult, pentru că le recunosc munca”, a spus Anisie după audierea din comisiile parlamentare de specialitate.

Ministrul Monica Anisie a făcut, în luna ianuarie, vizite la mai multe unităţi de învăţământ din localităţi aflate în judeţul Ialomiţa. Într-una dintre aceste vizite, în comuna Axintele, Anisie, auzind de pe hol ţipetele unei învăţătoare la ore, a intrat în sala de clasă respectivă, reproşându-i învăţătoarei atitudinea.

Potrivit ministrului propus, vizita la unitatea de învăţământ din comuna Axintele a avut drept scop “identificare unor soluţii”.

“Sunt pentru respectarea drepturilor elevilor, sunt pentru respectarea drepturilor profesorilor”, a mai afirmat Anisie.

Share Button

SUSȚINE PROIECTUL KIDSNEWS.RO!

.


CITEȘTE ȘI:
 
 • Elevii cu simptome au acces restricționat în școală 14 zile, dacă părinții nu vor testare
 •  
 • Teatrul Nottara lansează un nou proiect pentru liceeni
 •  
 • Mâncarea pentru bebeluși este extrem de periculoasă
 •    

  Să ne mai și delectăm, cu drăgălășeniile celor mici

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *