Vitan invită elevii din clasele primare și preșcolarii din grupele mari, sâmbătă, 25 mai, la parter (zona Info Desk) la Ora de Educație Rutieră, un workshop interactiv despre regulile de circulație ale pietonilor, inițiat de Asociația EDIT.
Începând cu orele 16.00, copiii, părinții și cadrele didactice vor avea ocazia de a interacționa direct cu cei 6 reprezentanți OER și cu polițistul invitat, prin intermediul dialogului, dar și al jocurilor special create pentru cei mici.

Pe durata workshopului, copiii vor grupați pe echipe și vor răspunde la întrebările despre regulile de circulație dedicate pietonilor, având posibilitatea de a se consulta cu adulții care îi însoțesc. Astfel, cei mici vor putea pune în practică cele învățate și demonstra cum folosesc trecerea pentru pietoni, sub îndrumarea polițistului prezent. Scopul evenimentului este ca ei să înțeleagă că regulile de circulație trebuie respectate pentru propria siguranță și că pot vedea în polițist un partener.

București Mall este partener OER din 2016 și susține proiectul încă de la debut. Evenimentul de sâmbătă, 25 mai, este cel de-al doilea workshop consecutiv desfășurat în incinta mall-ului. Primul eveniment a avut loc pe 19 mai și a reunit peste 60 de copii și părinți, care au interacționat personal cu reprezentanții proiectului.
Detalii despre eveniment pot fi consultate accesând acest link.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.