Studioul Disney lansează trailerul complet al filmului de animaţie Toy Story 4

Studioul Walt Disney a lansat primul trailer complet al noului film de animaţie Toy Story 4, care va fi lansat pe marile ecrane la 21 iunie şi în care vor apărea celebrele personaje-jucării din episoadele anterioare. Noul personaj este Forky, o furculiţă buclucaşă care îi va însoţi pe Woody, Buzz Lightyear şi gaşca lor în noile aventuri, relatează EFE.

Trailerul, însoţit de acordurile piesei ‘God Only Knows’, a trupei Beach Boys, şi de sloganul, “pe cărarea vieţii există prieteni vechi şi noi şi întâmplări care te vor schimba”, a devenit un trending mondial pe Twitter şi YouTube.

În noul film, Woody (cu vocea lui Tom Hanks în versiunea originală) a ştiut dintotdeauna care este locul şi menirea sa în lume iar prioritatea sa este de o proteja pe Bonnie, dar se va confrunta acum cu provocarea de a-i arăta lui Forky, noul personaj jucărie, că valorează mai mult decât o simplă tinichea.

Când Bonnie pleacă cu întreaga gaşcă în excursie cu familia, Woody se întâlneşte cu un vechi prieten Bo Peep (Annie Potts), care îl va ajuta în noua lui misiune.

Noul film îl are ca regizor pe debutanul Josh Cooley şi este produs de Jonas Rivera (Inside Out, Up) şi Mark Nielsen (Inside Out). Actorii Tony Hale, Keegan-Michael Key, Jordan Peele, Keanu Reeves şi Christina Hendricks îşi împrumută de asemenea vocile personajelor din versiunea originală.

Share Button

SUSȚINE PROIECTUL KIDSNEWS.RO!

.


CITEȘTE ȘI:
 
 • Elevii cu simptome au acces restricționat în școală 14 zile, dacă părinții nu vor testare
 •  
 • Teatrul Nottara lansează un nou proiect pentru liceeni
 •  
 • Mâncarea pentru bebeluși este extrem de periculoasă
 •    

  Să ne mai și delectăm, cu drăgălășeniile celor mici

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *