Kids Fashion Week, cel mai cunoscut festival de modă din România, dedicat în exclusivitate celor mici, a avut loc, în acest weekend, în decorul spectaculos al Le Château – Castelul din Inima Capitalei, scenografia si designul scenei apartinandu-i arhitectului Laurentiu Paicu. Aflat la a treia ediție, evenimentul a stârnit un interes foarte mare, atât în rândul copiilor și al părinților, cât și al celor interesați de acest domeniu, aflat în continuă dezvoltare în țara noastră. Aflați în număr mare la Le Château, cei prezenți au urmărit cele mai noi tendințe în moda pentru copii, prezente în colecțiile designerilor Cătălin Botezatu, Clara Rotescu, Nicoleta Negura, Ambra Design prin Cristina Iacomi, AnnaBebe, Two Kids, Princess Couture, Vec Design by Claudia Suciu.

Pe podiumul special amenajat a fost lansată, în cadrul secțiunii “Teen”, în premieră națională, colecţia de haine pentru adolescenți Ambra Design. Printre micile modele prezente, i-am putut admira pe copiii vedetelor Anca Serea, Simona Pătruleasa Ivanof, Ianna Novac, Dan Cruceru, Bianca Ioniță Pena sau Daniela Gyorfi.

Hairstyling-ul micutelor modele fiind asigurat de catre Milano Style.

Evenimentul a avut parte de momente artistice speciale, oferite de către Emilia Musala, actrița Ștefania Dumitru, Andra Raisa, precum și copiii grupului de balet Dancing Emotions, sub îndrumarea coregrafului Ileana Dănilă.

Kids Fashion Week este singurul eveniment de fashion pentru copii de acest gen din țara noastră, fiind organizat de actorul și regizorul Stelian Milu. Acest festival este sustinut de catre Federatia Romana de Design si Accesorii. Evenimentul a avut și o importantă componentă caritabilă, o parte din încasările generate de vânzarea colecțiilor prezentate fiind folosită la susținerea unor cazuri umanitare, prezentate în cadrul spectacolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.