Teatrul Dubee Doo vă invită să intrați din nou în lumea poveștilor cu personaje simpatice și pline de voie bună!

Sâmbătă, 13 mai 2017, de la ora 11.00, la Godot Cafe-Teatru, str. Blănari, nr. 14 (Centrul vechi) actorii Teatrului Dubee Doo vor susține reprezentația spectacolului de teatru pentru copii “Sarea în bucate”, adaptare după basmul scris de Petre Ispirescu.

Vă invităm împreună într-o aventură minunată, în care vom afla “gustul” prieteniei, al adevărului, al iubirii. Un spectacol pentru mici și pentru mari, în care personajele se vor întrece să-și arate dragostea în cele mai colorate forme, dar numai unele dintre ele vor demonstra că dragostea autentică este aceea care se dovedește prin fapte.

Preț bilete – 25 lei/persoană.

Pentru rezervări, vă rugăm sunați la telefon: 0771 554 716, 0722 687 837 și  0766 499 571 sau sa ne scrieți la e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com

Distribuție: Oana Dragnea, Ioana Rufu, Max Nugnes. Scenariu: Ioana Rufu. Regie: Oana Dragnea

Pentru informaţii suplimentare referitoare la programul teatrului, vă rugăm consultaţi pagina de facebook și blogul 

Teatrul Dubee Doo este un concept de teatru ambulant, care include reprezentaţii de teatru pentru copii, activităţi recreative şi educative, jocuri interactive, dans, sesiuni de face painting, ateliere de interpretare teatrală şi de creaţie pe diverse paliere (inclusiv pictură pe sticlă sau lemn, confecţionarea de obiecte decorative etc.), pantomimă, improvizaţie, animaţie şi o mulţime de alte activităţi care sa îi bucure pe cei mici, dar si pe cei mari deopotrivă.

Proiectul este dedicat copiilor cu vârste între 2 şi 10 ani, dar şi părinţilor, educatorilor, cadrelor didactice specializate. Teatrul Dubee Doo performează în săli de spectacol, spaţii neconvenţionale, grădiniţe sau locuri de joacă ori în aer liber.