“Cei trei purcelusi” – spectacol de teatru pentru copii

Teatrul Dubee Doo împlinește 2 ani! Vă invităm la petrecere!

Vă așteptăm din nou în lumea poveștilor cu personaje simpatice și pline de voie bună! 

Duminică, 15 mai 2016, de la ora 11.30, la Cafe DeKO, str. Șelari, nr. 14 (Centrul vechi) actorii Teatrului Dubee Doo vor susține reprezentația spectacolului de teatru pentru copii “Cei trei purceluși.

Trei purceluși grozavi vor încerca fiecare să-și construiască propria casă cum știu ei mai bine. Vom vedea dacă lupul cel rău va reuși să le dărâme casele. Morala este însă una si singură: atunci când faci ceva, fă totul cât poți de bine.

Și pentru că e ziua noastră, la final vă invităm să suflăm cu toții în lumânările de pe tort!

Preț bilete – 35 lei/copil (*părinții au acces gratuit).

Biletele se pot achiziționa la intrare, înainte de spectacol sau online, prin rețeaua  iabilet.ro.

Pentru rezervări, vă rugăm sunați la telefon: 0766 499 571, 0722 687 837 și 0771 554 716 sau sa ne scrieți la e-mail:  teatruldubeedoo@gmail.com

Pentru informaţii suplimentare referitoare la programul teatrului, vă rugăm consultaţi pagina de facebook și blogul  https://teatruldubeedoo.wordpress.com

Teatrul Dubee Doo este un concept de teatru ambulant, care include reprezentaţii de teatru pentru copii, activităţi recreative şi educative, jocuri interactive, dans, sesiuni de face painting, ateliere de interpretare teatrală şi de creaţie pe diverse paliere (inclusiv pictură pe sticlă sau lemn, confecţionarea de obiecte decorative etc.), pantomimă, improvizaţie, animaţie şi o mulţime de alte activităţi care sa îi bucure pe cei mici, dar si pe cei mari deopotrivă.

Proiectul este dedicat copiilor cu vârste între 2 şi 10 ani, dar şi părinţilor, educatorilor, cadrelor didactice specializate. Teatrul Dubee Doo performează în săli de spectacol, spaţii neconvenţionale, grădiniţe sau locuri de joacă ori în aer liber.