Anne Hathaway a confirmat ca e insarcinata printr-o fotografie in costum de baieActriţa americană Anne Hathaway a confirmat faptul că este însărcinată, prin intermediul unei fotografii in costum de baie, facuta pe o plaja,  si printr-un mesaj despre caracterul intim al vieţii private, pe care l-a adresat paparazzilor din lumea întreagă, potrivit independent.co.uk.

Presa internacional comenta faptul ca Anne Hathaway urmează să devină mamă, însă actriţa nu a confirmat informaţiile, iar în toate fotografiile publicate după acele articole a apărut în haine largi care îi ascundeau silueta.

Totuşi, în timpul unei vacanţe de după sărbătorile de iarnă, Anne Hathaway, în vârstă de 33 de ani, a decis să confirme  sarcina, publicand pe contul ei de Instagram, o fotografie care o prezintă in costum de baie, pe plajă, si cu burtica de gravida.

Dorindu-le un an nou 2016 fericit prietenilor şi tuturor celor 1,8 milioane de admiratori pe care îi are pe această reţea de socializare, vedeta americană a scris următorul mesaj: “Să pozez în bikini reprezintă un fapt care este puţin cam în afara personajului pentru mine, dar, chiar în urmă cu câteva clipe, în timp ce stăteam pe plajă, am remarcat faptul că eram fotografiată”.

“Atunci, mi-am zis că dacă acesta este genul de fotografie cu mine ce va fi publicată în lumea întreagă, atunci ar fi mai bine să apară o imagine care mă face fericită (şi care este făcută cu consimţământul meu. Şi cu un mic filtru. Sic!). Vă doresc tuturor multă iubire, lumină şi binecuvântări pentru anul care tocmai a început!”, a continuat vedeta hollywoodiană.

Acesta va fi primul copil pentru Anne Hathaway şi soţul ei, actorul Adam Shulman, în vârstă de 34 de ani. Cei doi s-au căsătorit în 2012.