INNA, Andra, Horia Brenciu, Stela Popescu, Catalin Maruta, „responsabili” pentru starea de bine a romanilor in 2015Cele mai indragite vedete, cu impact pozitiv pentru starea de bine a romanilor sunt INNA, Catalin Maruta, Horia Brenciu, Andra, Adelina Pestrițu, Adrian Enache, Stela Popescu, potrivit unui studiu realizat de Centrul Fericirii.

Centrul Fericirii, centru de transformare integrativă din România, a realizat în luna noiembrie un studiu pentru a identifica principalele vedete din showbiz si companii care au contribuit în 2015 la fericirea și starea de bine a românilor. Pentru a premia câștigătorii, Centrul Fericirii a organizat Gala „Happiness & Wellbeing Awards”, în cadrul căreia au urcat pe scenă cei care au obținut cele mai mari punctaje la categoriile incluse în studiu.

La studiu au participat peste 1.000 de persoane care au identificat personalitățile din muzică, teatru și televiziune care au asigurat în 2015 divertismentul de cea mai bună calitate din România. Respondenții au răsplătit energia pozitivă a vedetelor și abilitatea de a inspira și de a oferi publicului momente de bună-dispoziție pe scenă sau pe micul ecran.

Studiu a stabilit ca responsabili de fericirea romanilor par a fi:

Categoria Beautiful & Happy: INNA

Categoria Happy on TV: Cătălin Măruță

Categoria Happy on Stage: Horia Brenciu

Categoria Happiest song: Andra – „Avioane de hârtie”

Categoria Happiest Morning Show: Star Matinal

Categoria Happy Women on TV: Adelina Pestrițu

Categoria Happiest Showman: Adrian Enache

Categoria Life Happiness: Stela Popescu

La studiu au participat si 45 de companii care și-au dorit ca angajații lor să se bucure de mai multe momente de sport și relaxare, precum și de oportunități de dezvoltate personală și implicare activă în comunitate. În 2015, 20% dintre companiile premiate au investit peste 100.000 euro în fericirea și starea de bine ale angajaților, atât la birou, cât și în afara locului de muncă, 20% au alocat sume cuprinse între 10.000-50.000 euro, iar 60% au investit sub 10.000 euro în programele speciale pentru angajați.

In 2015, principalele servicii oferite de companii angajaților au inclus: evenimente și workshop-uri de dezvoltare personală, programe de coaching, servicii de nutriție și masaj și terapii alternative.

Printre companiile responsabile, participante la studiu, se numără: ENGIE, Raiffaisen Bank, GDF Suez, Cetelem IFN, Genpact România, Henkel România, Life Care, Smithfield România, Synevo, Policolor, TotalSoft, ZENTIVA, Orange Romania, TELUS International Europe, Servier, Casa de Insolvență Transilvania, Ernst and Young România, Solver Training, SoftExpert Mobility, Bittnet Systems, Studio Moderna, Medical Devices & Diagnostics.

Centrul Fericirii este un proiect finanțat prin fonduri europene și realizat la inițiativa Primăriei municipiului Alba Iulia care se vrea a fi un loc care abordează fericirea integrativ si care are ca misiune susținerea oricărei persoane care își dorește o transformare pozitivă în viața sa prin: servicii de psihoterapie, coaching, evaluări de stil de viață, training, evenimente, nutriție, wellness, sport, programe integrative pentru slăbit, detoxifiere, găsirea vocației, echilibrare psiho-emoțională, antreprenoriat etc.