INFO BEBE – despre tine si copilul tau, editia de iarna, 2015Cea de-a patra ediție a evenimentului INFO BEBE va avea loc pe 5 decembrie, începând cu ora 11:00, la Cafeneaua Tonka, anunta JustAD. INFO BEBE este un eveniment gratuit adresat viitoarelor mămici, în cadrul căruia acestea vor avea ocazia să afle de la specialiști în domeniu ce înseamnă o sarcină sănătoasă și care sunt primii pași în creșterea și îngrijirea bebelușilor.

La întrebări le vor răspunde doamna Dr. Elvira Brătilă, medic primar ginecolog, Dr. Cristina Coman, medic neonatolog, nutriționistul copiilor, Dr. Anamaria Iulian, expert în obezitate infantilă și nutriție comportamentală, Dr. Roșu Iustin, specialist în tratementul obezității infantile, kinetoterapeut pediatric, cu master și în nutriție și remodelare corporală și Magda Dulugiac, medic biolog al Băncii Centrale de Celule Stem „Regina Maria”.

Cea de-a patra ediție INFO BEBE va avea loc sâmbătă, 5 decembrie, ora 11:00, la Cafeneaua Tonka (Str. Biserica Amzei nr.19). Intrarea la eveniment va fi și de această dată gratuită, pe bază de invitație și confirmare. Ca de fiecare dată, și anul acesta vom crea acea atmosferă prietenoasă și intimă cu care le-am întâmpinat pe participante și în cadrul edițiilor anterioare. Pentru că știm că în perioada sarcinii suportul partenerului este importnt, la fiecare ediție am aplaudat și prezența tăticilor la eveniment. De data aceasta, adresăm noi invitați și tăticilor curioși.

Accesul gratuit la INFO BEBE este oferit în baza completării formularului de înscriere de aici.

Evenimentul INFO BEBE este organizat sub umbrela Feminis România, un proiect inițiat în anul 2014 prin dr. Elvira Bratilă – medic primar obstetrică-ginecologie. Acest proiect a fost gândit ca o răscruce de drumuri. E punctul în care drumurile a mai multor specialiști se întâlnesc, se unesc și croiesc, cu și mai multă forță, un alt drum, mai lin, fără ascunzișuri, un drum pe care să pășească cu încredere femeile din România pentru care dreptul la informație nu a dispărut.

JustAD se declara o agenție de publicitate în care creativitatea strategică e la ea acasă, agentie specializata in strategii de comunicare integrată care creează conexiuni semnificative între branduri și oamenii care le vor aduce cele mai mari beneficii. JustAD spune ca se bazeaza pe realitatea consumatorului si isi sprijina clienții să ia decizii de marketing deștepte.