Mark Zuckerberg a devenit tata. El are o fetita care a primit numele Max.Cofondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a devenit tată, după ce soţia lui, doctorul Priscilla Chan, a născut o fetiţă, care a primit numele Max. Anuntul a fost însoțit de o declarație uimitoare legată de averea sa.

“Priscilla şi cu mine suntem foarte fericiţi să îi urăm bun venit fiicei noastre, Max, în această lume”, a anunţat Mark Zuckerberg, pe contul său de pe platforma de socializare Facebook.

Mark Zuckerberg a mai spus că, pentru naşterea fiicei sale, el şi Priscilla au scris o scrisoare despre lumea în care speră ca Max să crească.

“Este o lume în care generaţia noastră poate contribui la progresul potenţialului uman şi la promovarea egalităţii”, a mai spus Mark Zuckerberg, precizând că acest lucru se poate realiza printr-o serie de acţiuni, precum vindecarea bolilor, învăţământul personalizat, producerea de energie din surse regenerabile, conectarea oamenilor, construirea unor comunităţi puternice, reducerea sărăciei, asigurarea de drepturi egale şi înţelegerea între naţiuni.

“Vom da 99% din acţiunile noastre la Facebook – a căror valoare se ridică în prezent la aproximativ 45 de miliarde de dolari – pentru ca în timpul vieţii noastre şi împreună cu mulţi alţii să îmbunătăţim această lume pentru generaţia viitoare”, a mai afirmat Mark Zuckerberg.

Mark Zuckerberg le-a mulţumit utilizatorilor reţelei de socializare Facebook pentru toată dragostea lor şi pentru sprijinul acordat în perioada în care soţia sa a fost însărcinată.

La mesajul scris pe contul său de Facebook, Mark Zuckerberg a ataşat şi scrisoarea adresată fiicei sale.