Ce terapii SPA facem iarnaEste binecunoscut faptul ca vremea rece favorizeaza starile depresive. Zilele sunt mai scurte, ceea ce face ca nivelul serotoninei din corp sa scada, iar frigul ne indeamna sa stam mai mult in casa, amplificand starea de somnolenta si de plictiseala.

In aceste momente, o vizita la spa poate face minuni. Exista tratamente spa care ne ajuta sa ne incalzim corpul, sa ne relaxam si sa inbunatatim starea noastra de spirit. Iti prezentam cateva terapii care ne incalzesc trupul si spiritul si care sunt disponibile la Premier SPA:

Sensorial  Candle – este un masaj ce te invaluie parca intr-o haina calduroasa cu ulei de cocos, migdale şi unt de Shea, ce se regasesc in consistenta unei lumanari, a carei ceara este picurata pe corp. Mirosul imbietor al uleiurilor esentiale specifice fiecarei zodii,iti va reda cu siguranta zambetul pe buze.

Aroma Bubble Bath – baia cu plante aromatice are rolul de a calma sistemul nervos si de a creste buna dispozitie. Puteti sa alegeti sa va bucurati de acest rasfat la SPA sau puteti sa va delectati cu aceasta terapie chiar in intimitatea propriei dvs locuinte. Baia poate fi imbogatita cu sare de bazna (benefica pentru probleme ale articulatiilor), miere, lapte, uleiuri esentiale, in functie de necesitatile dvs.

Masajul cu pietre calde – incalzeste, detoxifiaza si stimuleaza circulatia sangelui, ameliorand contractile musculare cauzate de frig.

Salina – benefica pentru purificarea cailor respiratorii, este  o terapie ce merita incercata iarna.

Hammam –un tratament  ideal pentru prevenirea racelilor si pentru curatarea cailor respiratorii, datorita uleiurilor esentiale de eucalipt si/sau menta inhalati in timpul terapiei.

Nu uita si de faptul ca si tenul tau este supus agresiunilor frigului si are nevoie de o atentie speciala in aceasta perioada. In functie de tenul dvs, cosmeticiana va va indica cel mai potrivit tratament pentru tenul dvs.

Uita de vremea posomorata si bucura-te de starea de bine pe care ti-o confera tratamentele SPA!