O noua comedie la Disney Channel, “Cele mai bune prietene oricand”

O noua comedie la Disney Channel, "Cele mai bune prietene oricand"Un noul serial, „Cele Mai Bune Prietene Oricând”, se difuzează la Disney Channel in fiecare duminică, la ora 10:30 in aceasta luna. Programul prezintă povestea a două adolescente si cele mai bune prietene, Shelby şi Cyd, care greșesc un experiment științific și dobândesc astfel puterea de a călători în trecut şi în viitor, dar nu își pot controla puterile în totalitate. Seria le are ca protagoniste pe Lauren Taylor („Richie Rich”) şi Landry Bender („Crash & Bernstein” Disney XD) în rolurile celor două prietene bune Shelby şi Cyd, în călătoriile lor în timp.

Serialul ne prezintă aventurile lui Shelby (Taylor) şi Cyd (Bender) care capătă puterea de a călători în trecut şi în viitor oricând doresc – şi uneori chiar şi când nu vor. Cele două au parte de suișurile şi coborâșurile relației de prietenie în încercarea lor de a decide între a repara greșelile din trecut sau a-şi arunca o privire în viitor. Pe când cercetătorul în devenire Barry şi asistentul lui de încredere, Naldo încearcă să deslușească modul în care pot repeta călătoria în timp pentru propriile beneficii, Cyd şi Shelby își utilizează această nouă putere descoperită pentru a-şi croi un drum în liceu, în viață şi pentru a avea grijă de năzdrăvanii frați gemeni ai lui Shelby, Bret şi Chet.

Echipa de distribuție îi include şi pe Gus Kamp („Deadtime Stories”) în rolul lui Barry, Ricky Garcia („Forever in your mind”) în rolul lui Naldo şi gemenii identici Benjamine Cole şi Matthew Lewis Royer în rolurile lui Bret şi Chet.

Episodul de debut ne-o prezintă pe Shelby care îi roagă pe Barry şi Naldo să o ajute să creeze atmosfera ideală la școală pentru a-l invita pe Cameron, cel pentru care are o pasiune, la bal. Când neprevăzutul le strică planurile, Shelby şi Cyd încearcă să-şi utilizeze puterea descoperită de a călători în timp pentru a repara toate greșelile.

Seria multi-cam a fost creată de Jed Elinoff şi Scott Thomas (din „Randy Cunningham: 9th grade ninja”) avându-i ca producători executivi pe Elinoff, Thomas şi Michael Kaplan („Caţelul Blogger”) câștigător al unui premiu Emmy, şi ca producător pe Julie Tsutsui („Liv şi Maddie”). „Cele Mai Bune Prietene Oricand” este o producție a It’s a Laugh Productions, Inc. şi este recomandat tuturor vârstelor.