circul globusO noua stagiune va incepe in week-end, la Circ &Variete Globus Bucuresti. Cu această ocazie, în Parcul Tineretului, vor „defila” pentru bucuresteni elefanti, zebre si cai.

“Festivalul Animalelor” de la Circul Globus în Parcul Tineretului va avea loc pe data de 14 octombrie 2015 în Parcul Tineretului – intrarea Gheorghe Șincai, acolo unde se dă startul unei noi stagiuni a Circ & Variete Globus București.

Centrul Capitalei va deveni, astfel, pe data de 14 octombrie 2015, un loc exotic, fiindcă în zona Parcului Tineretului își vor face apariția doi elefanţi imenşi, care cu siguranță vor atrage toate privirile trecătorilor.

Îmbrăcați în haine de gală, artiștii Circ & Variete Globus vor defila, în zona Parcului Tineretului, alături de oaspeți din străinatate însoțiți de cele mai exotice patrupede: elefanți, zebre, cai și cei mai buni prieteni ai omului – cățeii.

“Uriaşele pachiderme precum și exoticele zebre vor putea fi admirate de toți cei care se vor afla în zonă începând cu ora 15.00, timp în care vor putea fi făcute poze precum și filmulețe. Apoi de la ora 16.00 artiștii și patrupedele de la Circ & Variete Globus București vor da o mică reprezentație pentru toți cei prezenți în zonă.

Parada animalelor artiste va fi un preambul la ceea ce urmează să se petreacă în deschiderea stagiunii 2015 – 2016 de la Circ Variete Globus București, acolo unde “Arca lui Noe” – noul spectacol al toamnei vă așteaptă începând cu data de 17 octombrie 2015 de la ora 15.00 și 18 octombrie 2015 de la ora 15.00.

Din această toamnă, micii și mai marii spectatori se pot întâlni cu artiștii Circului Globus de mai multe ori pe săptămână decât până acum căci din 30 octombrie adăugăm ore de spectacol suplimentare, potrivite pentru orice familie: vineri seara, de la ora 7, sâmbăta după-amiaza, de la ora 3, și duminică, dimineața de la ora 11 și după-amiaza, de la ora 15.00″, anunţă organizatorii, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Prețurile pornesc de la 25 de RON și se opresc la 60 RON în funcție de locul ales în sală iar biletele au fost deja puse în vânzare la Casa de bilete a Circ & Variete Globus București deschisă de miercuri până duminică între orele 10.00 – 18.00. Detalii găsiți pe www.circulglobus.ro