violetta-300Vedetele Disney vor sustine un spectacol live impresionant pentru copii, cum nu a mai avut loc pana acum in Romania.

Pe 2 septembrie 2015, fanii Violetta din Romania vor avea sansa unica de a-si vedea artistii preferati interpretand live cele mai indragite melodii din sezoanele 1, 2 si 3 din serialul Violetta, in Piata Constitutiei. Spectacolul va include si o trupa de noua dansatori foarte energici, o formatie de cinci instrumentisti, decoruri si lumini spectaculoase, coregrafii de mare impact, elemente tehnice impresionante si costume uimitoare.

Violetta_Ne-vedem-in-Septembrie-in-Romania-300x234Actorii din Violetta au cucerit inimile audientei tinere din Romania in ultimii doi ani, serialul ocupand prima pozitie in intervalul orar in care este difuzat, in randul copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 si 14 ani. Asadar, pentru V-loverii romani, sansa de a-si vedea personajele preferate live pe scena, in timpul concertului Violetta Live, va fi cu siguranta o experienta unica in viata. Spectacolul va avea ca protagonisti vedetele din distributia originala a serialului – Martina Stoessel (Violetta); Jorge Blanco (Leon); Diego Dominguez (Diego); Facundo Gambande (Maxi); Mercedes Lambre (Ludmila); Candelaria Molfese (Camila); Samuel Nascimento (Broduey) si Alba Rico Navarro (Naty).

Te invitam sa te pregatesti pentru concertul Violetta Live la Bucuresti. Ai sansa sa castigi unul din cele 2 PREMII constand fiecare din:

1. O invitatie dubla la concertul Violetta Live;

2. Un kit de merch de la Disney (lanyard si portofel pentru bilet, bandana si un carton Violetta pe care puteti scrie mesajul vostru catre Violetta si il puteti afisa la concert);

3. Una din cartile “Albumul prieteniei”, “50 de teste” sau “Violetta si prietenii ei”.

REGULAMENTUL DE CONCURS ESTE URMATORUL:

  • Share al acestui post de concurs in pagina de Facebook a Kidsnews.ro;
  • LIKE la pagina de Facebook a Kidsnews.ro;
  • La postul de concurs din pagina de Facebook, raspunde la intrebarea: “Care sunt melodiile preferate interpretate de personajele din serialul Violetta?”;
  • Perioada de desfasurare a concursului este 14 – 29 august 2015, iar pe 30 august 2015, vor fi anuntati cei 2 castigatori pe site-ul Kidsnews.ro;
  • Pentru primirea premiului, castigatorii trebuie sa trimita pe contact@kidsnews.ro numele si prenumele, adresa completa si un numar de telefon mobil.

Succes!

VIOLETTA LIVE ÎN PIATA CONSTITUTIEI DIN BUCURESTI, PE 2 SEPTEMBRIE
Biletele sunt disponibile online pe www.myticket.ro si www.eventim.ro

AU CASTIGAT:

Iulia Mirică

Crenguta Nedelea

Felicitari!

Pentru primirea premiului, castigatorii sunt rugati sa trimita pe contact@kidsnews.ro numele si prenumele, adresa completa, adresa email si un numar de telefon mobil.

Kit_Violetta_2-2 c1_violetta_50_de_teste albumul_prieteniei_cprt_lt c1_violetta_si_prietenii