laser tag stalingradCand ai o familie mare si, mai ales, daca copiii au crescut suficient cat sa-i plictiseasca orice nu este tableta sau smartphone, poate fi dificil ca parinte sa gasesti solutii de petrecere a timpului liber pe placul tuturor.

Mai ales in weekend si in vacante, vei descoperi ca prichindeii tai, ajunsi la varsta scolara, nu mai sunt chiar atat de usor de distrat. Pana de curand, un loc de joaca cu cateva bile si tobogane in mall sau in parc, o sesiune de pictura pe fata, cateva ateliere de arta, lectura, modelaj sau un film de animatie, pareau solutia perfecta.

Dar cei mici au crescut si, odata cu ei, si pretentiile. “Asta nu-mi place”, “ma plictisesc”, “mama asta nu mai e pentru mine, nu sunt bebelus” sunt expresii ce ti se par cunoscute? Ei bine a venit vremea sa iei masuri! Masuri care, cu siguranta, te vor binedispune si pe tine!

Nu vei avea nicio sansa sa ii explici copilului cat de frumos este sa mergeti la restaurant sau la o terasa, cu familia si eventual cu alti prieteni, chiar daca vei apela la clasica mituire cu o prajtura sau inghetata. Copilul tau stie exact, ca in astfel de locuri, nu are voie sa se miste, sa vorbeasca prea tare sau sa rada. Si nici sa stea cu ochii in iphone.

Laser Tag Wu Tao Kung FuO alternativa ar putea fi mersul la cumparaturi, ocupatie de baza pentru multi parinti. Atentie insa! Lucrurile se vor complica pentru ca cel mic nu va sta rabdator la raionul de lactate si fructe sanatoase si va navali in zonele cu jucarii , haine sau, mai rau, cu gadgeturi. Rezultatul: mari dureri de cap si portofel.

In final, daca nu ai nicio inspiratie pe gustul lor, copiii vor refula in tehnologie, internetul, jocurile, retelele de socializare devenind teritorii din care cu greu ii vei mai scoate.

 

Sali_Stalingrad26Kidsnews.ro iti ofera o solutie excelenta de petrecere a timpului liber cu intreaga familie. Distractia este garantata nu doar pentru cel mici, ci si pentru voi, adultii. Se numeste Laser Tag si vei descoperi ca odata intrati intr-o arena de joaca, se va transforma in ritual.

Las tag-ul este un paintball virtual in care devii un erou hi-tech cu vesta si pistol laser, indeplinind misiuni in echipa. Conceptul de Laser Tag a aparut in urma vizionarii primului film din seria Star Wars (1977) de catre americanul GeorgeCarter, care a raspandit strategia de joc in intreaga lume.

In Bucuresti sunt mai multe locuri in care va puteti juca laser tag. Noi iti recomandam Stalingrad Laser Tag Arena un loc pe care l-am testat, bazat pe dotari de tip army cu masini de fum, lasere, decoruri realiste.

Vino si experimenteaza noul joc de-a v-ati ascunselea al secolului 21!

Stalingrad Laser Tag Arena este o alternativa de petrecere a timpului liber pentru toti membrii familiei in care se vor descatusa energii si se vor elibera tensiuni.

Conceptul este foarte generos: oferte pentru familie – petreceri de zile de nastere pentru copii si adulti, oferte pentru mediul corporate – teambuiding si pachete speciale pentru angajati, evenimente speciale – campionate, jocuri de echipa etc.

Costurile sunt accesibile si sunt adaptate in functie de client si disponibilitatea pentru distractie.

Citeste si Ce trebuie sa stii cand te duci la Laser Tag