bebble_slide1_ROPrimăvara este anotimpul noilor începuturi, motiv pentru care brandul BEBBLE a hotărât că martie este cel mai potrivit moment pentru începutul aventurii în România.

Cu o aromă proaspătă ca mirosul de bebeluș, cu ingrediente delicate și extracte naturale, BEBBLE îngrijește, curăță și protejează pielea fină a bebelușului în fiecare zi, încă din prima lui zi de viață. Portofoliul asigură îngrijirea completă de care are nevoie bebelușul prin cele 4 tipuri de produse: schimbarea scutecului, timpul băiței, îngrijirea după băiță și plimbarea.

BEBBLE știe că pielea bebelușului este sensibilă și că deshidratarea sau inflamația sunt dușmanii cei mai de temut. Fiecare produs din cele 12 este rezultatul mai multor ani de cercetare și fiecare formulă a fost dezvoltată pentru a răspunde promt unei nevoi specifice. Atuurile gamei sunt:

  • Extractul din frunze de Scumpie, un ingredient folosit pentru prima dată în produsele cosmetice adresate copiilor. Aceasta are acțiune antibacteriană, antiinflamatoare și antioxidantă.
  • Formule special adaptate nevoilor de îngrijire a pielii delicate a bebelușului cu extracte și uleiuri din plante
  • Testate dermatologic. Aprobate de mame
  • Fără parabeni, alcool, coloranți sau parfum adăugat
  • Respectă pH-ul natural al pielii la bebeluşi – nu cauzează uscarea pielii și respectiv afectarea barierei naturale de protecţie a acesteia
  • Raportul imbatabil calitate-preț
  • Pagină dedicată în limba română http://www.bebble-cosmetics.com/ro/ actualizată mereu cu cele mai noi informații

Produsele pot fi găsite începând cu luna martie în rafturile tuturor farmaciilor din România.

Gama de produse care a cucerit Europa, Asia și Statele Unite este hotărâtă să convingă și mămicile din România că îngrijrea de calitate poate avea și un preț accesibil, făcând-o alegerea corectă atunci când vine vorba de îngrijirea zilnică a bebelușului.