disney personajeCopilul tau isi doreste sa petreaca mai mult timp alaturi de personajul sau preferat? Acum are ocazia: in fiecare weekend pana la sfarsitul lunii martie, personajele preferate ale micutilor vin la Disney Junior, cu cate un maraton de 2 ore, sambata si duminica, de la ora 11:30.

Haideti cu totii in aventurile pe mare ale Piratilor din Tara de Nicaieri si ale Capitanului Hook, in lumea frumoasa si jucausa a lui Minnie, in fascinantul castel al Printesei Sofia sau pe taramuri nemaivazute alaturi de Tinkerbell.

Fiecare personaj ne poarta weekend de weekend, pana pe 29 martie, prin lumea lui de poveste, aratandu-ne cat de frumoasa este copilaria. Chip si Dale aduc giumbuslucurile, Doctorita Plusica are grija ca jucariile sa fie bine si vesele, nepotii lui Donald Duck ne fac sa radem cu pofta, iar Disney Junior are grija ca tu sa te bucuri alaturi de micutul tau. de cele mai simpatice personaje de desene animate.

Urmariti de luni pana vineri indiciile difuzate pe parcursul intregii zile si incearca sa descoperi cine este partenerul vostru de joaca weekendul acesta. Iar sambata si duminica, incepand cu ora 11:30 aveti parte de doua ore alaturi de favoritul vostru.

Voi stiti deja cine vine weekendul acesta in maraton, la Disney Junior?