etorturiwww.etorturi.ro s-a nascut din dorinta de a demonstra ca inca mai exista dulciuri facute cu pasiune, bun gust, naturale, cu deosebita atentie la detalii si grija pentru client.In laboratorul propriu se realizeaza peste 17 compozitii de tort, toate cu ingrediente naturale de cea mai buna calitate. Nu s-a lucrat si nu se va lucra niciodata cu premixuri, aditivi sau conservanti alimentari.

Au o gama variata de torturi si nu doar: torturi pentru adulti, pentru copii, cu flori, pentru pasiuni, fara fondant, cu poza, pentru botez, nunta, prajituri de casa, briose, candy bar, fursecuri, pateuri, saleuri.

Au ales sa aiba laborator propriu pentru ca numai asa pot controla intregul proces de productie de la stadiul de materie prima pana la felia de tort din farfurie si astfel pot garanta calitatea de top a produselor, fara a fi nevoie sa vanda produsele altor cofetarii.

Au sute de modele realizate si pot realiza un tort in orice forma dorita de client. Limita lor este data doar de imaginatia clientului. Au cele mai alese modele de torturi pentru copii,realizate cu dedicare si mult suflet pentru fiecare tort in parte.

Sunt o echipa tanara care pune accentul foarte mult pe calitate, pe dorinta clientului de a fi multumit si pe ideea de a evolua prin recomandarea clientului satisfacut.

Ii puteti vizita si online pe www.eTorturi.ro.

Moto-ul www.etorturi.ro este: “Odata un client castigat, ne ramane alaturi pe viata. Intr-o lume in care toata lumea alearga dupa cel mai mic pret si fara sa puna mare accent pe calitatea ingredientelor folosite, dorim ca cei care ne gusta produsele, sa redescopere gustul unic si mirosul de altadata al dulciurilor bine facute. Ingredientele pe care le folosim sunt: oua,fructe naturale, unt, frisca naturala, mascarpone, ciocolata belgiana, blat de casa si multe alte delicatese.”

www.etorturi.ro va asteapta si cu siguranta veti fi incantati!