cateiPosesorii de animale de companie isi pot mult gasi mai usor informatii care sa ii ajute sa calatoreasca impreuna cu prietenii necuvantatori.

Pet Friendly Hotels este prima platformă integrată de servicii utilitare pentru posesorii de animale de companie. Platforma online oferă gratuit informații verificate despre serviciile de cazare, masă, asistență medicală, cosmetică veterinară, dresaj și pensiune, de care pot beneficia animalele de companie și iubitorii acestora din întreaga țară.

Implementat la începutul lunii septembrie 2014, dupa o investiție de aproximativ 20.000 RON, făcută exclusiv din fonduri private, www.petfriendly.ro este primul pas dintr-un proiect care își propune să aducă la normalitate, în România, statutul pe care animalele de companie, în general, și câinii, în mod special, îl capătă atunci când intră într-o familie, respectiv, statutul de membru cu drepturi depline.

”Pet Friendly s-a născut pentru  a acoperi o nevoie, o deficiență pe care am descoperit-o în România ca iubitor de câini, proprietar de câine cu pedigree de campion, cu care particip la diferite concursuri interne și internaționale. De fiecare dată când intenționam să plec cu familia undeva, aici incluzând și câinele, pierdeam foarte mult timp căutând un hotel sau restaurant  în care puteam fi însoțit de un animal de companie. În majoritatea cazurilor, eram refuzați, situație cu care se confruntă majoritatea posesorilor de animale. Pet Friendly Hotels este soluția noastră pentru această problemă și ne propunem să devină o platformă interactivă prin care să interacționăm permanent cu utilizatorii ei”, a declarat dr. Bogdan Ivănescu, inițiatorul platformei integrate www.petfriendly.ro.

Pet Friendly oferă gratuit accesul la o gamă complexă de servicii utile pentru proprietarii de animale de companie, disponibile la nivel național: unități de cazare (hoteluri, pensiuni) și alimentație publică (restaurante, terase, pub-uri) în care aceștia sunt primiți fără restricții, centre de asistență veterinară, cosmetică, țarcuri canine publice și alte servicii adiacente.

Toate informațiile sunt  verificate și confirmate, în prealabil, prin vizite în locatie, serviciile fiind astfel garantate, nu doar promise. În etapa inițială au fost vizate orașele reședință de județ din România, proiectul extinzându-se treptat  în întreaga țară, atât prin eforturile echipei Pet Friendly, cât și prin implicarea activă a utilizatorilor platformei interactive.

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la adresa de e-mail press@petfriendly.ro sau la numărul de telefon 0722504540 (Bogdan Ivănescu).

Evenimentul de lansare a proiectului a fost susținut de numeroși parteneri și sponsori, companii private care activează în acest domeniu, dar și de sectorul neguvernamental: Ringstar Club, AUTOKLASS,  CITYVET, Asociația Chinologică Metropolitană București,  Royal Canin, Stem SURE,  Doctor MIT, iBEE Online Management Application, WEB Ventures, UndeGasesc.Net.