roundcubeCompania americană Tupperware® se alătură Maratonului Internațional Raiffeisen Bank Bucharest prin Cursa Copiilor Tupperware, care se va desfășura sâmbătă, 4 octombrie, începând cu ora 10.30.

Cursa este destinată tuturor copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani, participarea fiind gratuită. Fiecare copil participant va alerga singur, fără părinte sau tutore, excepție de la regulă făcând copiii cu dizabilități, care vor fi însoțiți de un adult în parcurgerea distanței alese.

Startul competiției se va da în Piața Constituției pentru toți participanții, iar cursa se va desfășura diferențiat, pe grupe de sex și vârstă. Astfel, copiii cu vârste cuprinse între 5 și 8 ani vor alerga pe o distanță de 850 m, iar cei cu vârstele între 9 și 12 ani vor parcurge o distanță de 1,4 km.

Înscrierea în competiție s-a realizat online pe site-ul http://bucharest-marathon.com/registration-kidsrace/, dar există posibilitatea pentru întârziați de a se înscrie și în ziua de concurs, între orele 7:30 și 10:00. Pentru a se înregistra în concurs, copiii se vor prezenta la cortul de înscrieri împreună cu părintele, tutorele sau profesorul coordonator, care vor prezenta adeverința medicală care să certifice faptul că minorul este apt de efort fizic și vor semna o declarație pe propria răspundere pentru minorii care aleargă. În plus, adulții au obligația de a prezenta o copie a certificatului de naștere a copilului, pentru verificare.

La Cursa Copiilor Tupperware pot participa și grupuri de minim 10 copii, iar pentru înscriere puteți descărca de pe site tabelul special care, odată completat cu datele necesare, va fi transmis către adresa de mail indicată.

Pentru marii învingători Tupperware a pregătit numeroase premii colorate, dar există premii și pentru micii sportivi înscriși în cursă. Vor intra în posesia premiilor doar copiii care au prezentat copia certificatului de naștere la cortul de înscriere.

Programul pentru Cursa Copiilor Tupperware este disponibil accesând linkul: http://bucharest-marathon.com/registration-kidsrace/

Cursa Copiilor Tupperware este parte a seriei de evenimente dedicate Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon 2014, organizat de Asociația Bucharest Running Club, în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primăria Municipiului București.

Tupperware Brands Corporation este o companie care comercializează recipiente cu sigiliu revoluționare pentru depozitarea alimentelor. Timp de peste 60 de ani, compania și-a extins activitatea în peste 85 de țări din întreaga lume. În Europa, piețele cu tradiție sunt Germania, Austria, Italia cursși Franța, unde Tupperware® este prezentă de peste 30 ani, în timp ce în România și Bulgaria compania s-a deschis în mod oficial în aprilie 2011. În România, Tupperware® este prezent în 6 locații: București, Cluj-Napoca, Brașov, Baia Mare, Iași, Constanța.

Tupperware aduce Party-ul la tine acasa!

Pentru informatii despre produse contactati un Prezentator Tupperware.  Daca nu cunoasteti un Prezentator, vizitati www.tupperware.ro si noi te vom indruma catre un Prezentator din orasul tau!

Produsele Tupperware nu contin BPA.

Produs recomandat de

tpw logotype100M 11.5C.mag