Proiectii de filme inedite la CineParK, in Parcul Herastrau

cineparkPrimaria Municipiului Bucuresti, prin CREART – Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, organizeaza, in Parcul Herăstrău (intrarea Charles de Gaulle), evenimentul cultural CineParK.

Astfel, in fiecare vara, CineParK reuseste sa confere Parcului Herăstrău dimensiunea unui cinematograf în aer liber, acolo unde bucurestenii se pot bucura de proiectiile speciale ale unor filme de referinta.

Timp de trei luni, incepand din acest weekend si pana pe 24 august 2014, toti cei care sunt în căutarea unei modalitati de a-si petrece serile de vară, au la dispozitie un program ce include aproximativ 60 de filme. Acestea apartin tuturor genurilor cinematografice si îmbină tematici diverse, de la dragoste, la actiune, comedie, science fiction, dramă, musical, aventură si până la fantasy, astfel încât, fiecare spectator să se poată bucura de un weekend recreativ, în compania prietenilor.

De asemenea, pentru cei mici, în fiecare sâmbătă si duminică, de la ora 18.00, vor fi difuzate filme pentru copii.

Accesul publicului în cadrul evenimentului CineParK este gratuit.

Finala de la Roland Garros in Herastrau

Primaria Capitalei ii invita pe bucuresteni in Parcul Herastrau, (intrarea Charles de Gaulle), pentru a o sustine pe Simona Halep, care va juca in finala de la Roland Garros , avand-o ca adversara pe Maria Sarapova.

Sambata, incepand cu ora 16.00, in cadrul CineParK, toti bucurestenii vor putea urmari pe un ecran de mari dimensiuni meciul anului, finala de la Roland Garros.

PROGRAM EVENIMENT:

Programul evenimentului pentru fiecare weekend, în perioada iunie – august este următorul:

Vineri:

ora 19.30 – 21.00: film artistic

Sâmbătă:

ora 18.00 – 19:00: film pentru copii

ora 19.30 – 21.00: film artistic

Duminică:

ora 18.00 – 19.00: film pentru copii

ora 19.30 – 21.00: film artistic

Pentru a fi la curent cu programul actualizat al filmelor pe care le pot viziona în fiecare weekend, precum si cu eventualele modificări survenite pe parcursul evenimentului, bucurestenii pot accesa site-ul CREART, www.creart.ro<http://www.creart.ro/> .

Partenerii media ai evenimentului sunt: Modernism.ro, Radio România Cultural, Radio România Muzical, Zile si Nopti, TV City, Art Act Magazine, Big City Life, PR Wave, Iqool si onlinegallery.ro.

Share Button

SUSȚINE PROIECTUL KIDSNEWS.RO!

.


CITEȘTE ȘI:
 
 • Elevii cu simptome au acces restricționat în școală 14 zile, dacă părinții nu vor testare
 •  
 • Teatrul Nottara lansează un nou proiect pentru liceeni
 •  
 • Mâncarea pentru bebeluși este extrem de periculoasă
 •    

  Să ne mai și delectăm, cu drăgălășeniile celor mici

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *