UPC adauga Disney Junior in grila de programe si devine furnizorul cu cele mai multe canale de desene

disney si upc nouUPC România a anuntat extinderea grilei de canale digitale prin lansarea postului Disney Junior, devenind astfel operatorul telecom care oferă cele mai multe canale de desene animate din România, respectiv 10. Disney Junior este disponibil clienţilor de televiziune digitală pe poziţia 508.

Cu ocazia lansării Disney Junior la UPC, patru dintre cele mai iubite personaje Disney au venit în România. Mickey Mouse, Sofia Întâi, Jake şi Doctoriţa Pluşica vor încânta audienţa din România prin apariţii de excepţie şi costume de poveste.

„Clienţii noştri sunt cei care ne inspiră şi cărora dorim să le oferim în permanenţă experienţe extraordinare. Întâlnirea cu magia Disney Junior şi celebrele personaje, atât pe micul ecran cât şi live, este cu siguranţă o astfel de experienţă. Odată cu lansarea Disney Junior la UPC, punem la dispoziţia celor mici grila cu cele mai multe canale de desene animate din România şi venim în întâmpinarea părinţilor cu o nouă ediţie a telecomenzii Teki, un produs inovator special creat pentru copii. Una din priorităţile noastre este protecţia copiilor faţă de conţinut neadecvat, atât pe TV cât şi online, iar telecomanda Teki oferă părinţilor siguranţa conţinutului accesat de copii”, declară Robert Redeleanu, CMO UPC România.

Pe tot parcursul lunii iunie, UPC va sărbători Ziua Copiilor şi va organiza în 24 de oraşe petreceri pentru copiii clienţilor, zone special amenajate pentru cei mici în magazinele UPC şi evenimente surpriză. În plus, cei care aleg unul din pachetele Magic sau Ultra primesc cadou şi telecomanda Teki, cu ajutorul căreia copiii din familiile UPC se bucură de conţinut distractiv şi educativ, potrivit vârstei lor. Teki este în acelaşi timp un sprijin pentru părinţii care doresc să îşi protejeze copiii de vizionarea unor programe neadecvate.

Telecomanda Teki a fost lansată de UPC în 2012, iar acum este disponibilă într-o nouă ediţie. Teki are moduri de funcţionare separate, în modul Copil permiţând doar vizionarea unor programe TV prestabilite. Atât timp cât telecomanda este setată în modul Copil, niciun alt canal TV nu poate fi selectat.

Share Button

SUSȚINE PROIECTUL KIDSNEWS.RO!

.


CITEȘTE ȘI:
 
 • Elevii cu simptome au acces restricționat în școală 14 zile, dacă părinții nu vor testare
 •  
 • Teatrul Nottara lansează un nou proiect pentru liceeni
 •  
 • Mâncarea pentru bebeluși este extrem de periculoasă
 •    

  Să ne mai și delectăm, cu drăgălășeniile celor mici

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *