263x210_1766Apivita a anuntat joi lansarea unei noi game de ingrijire a  tenului, Aqua Vita, o propunere completa de hidratare intensiva, revitalizare si protectie impotriva imbatranirii premature, cu un procent de 98% ingrediente naturale.

Noua gama Aqua Vita promite sa ajute la hidratarea pielii si mentinerea acesteia mai mult timp, in ciuda deshidratarii zilnice. De asemenea, producatorii spun ca aceasta crema are proprietatea de a reface si mentine aspectul tanar, precum si frumusetea pielii si, nu in ultimul rand, protejeaza impotriva imbatranirii si poluarii mediului.

Crema aduce totodata si inovatii la nivelul tehnicii de obtinere a extrasului de propolis, o tehnica brevetata si premiata, si foloseste ingrediente naturale precum ceaiul grecesc de munte si ulei esential de muscata, 100% organic.

După cum bine ştim, rolul apei pentru piele este catalitic. Aceasta menţine sănătatea celulelor, asigură funcţionarea pielii şi creşte fermitatea, oferind astfel protecţie împotriva îmbătrânirii premature. Dacă luăm în calcul faptul că deshidratarea este responsabilă în cea mai mare parte de îmbătrânirea prematură, este uşor de înţeles de ce este important să ne protejăm tenul împotriva deshidratării 24 de ore pe zi.

Ingredientele active ale noii AQUA VITA sunt Vitex (Vitex Agnus Castus) – Plantă medicinală conform lui Hippocrate, extrasul de propolis (inovatie Apivita ce se refera la extracţia şi încapsularea polifenolilor şi flavonoidelor propolisului) si ceaiul grecesc de munte, o alta inovatie Apivita (apa folosită în compoziţia produsului a fost înlocuită cu o infuzie de ceai grecesc de munte, ce oferă o activitate antioxidantă superioară celei asigurate de ceaiul verde). 

Vitexul este bogat în fito-endorfine, similare beta-endorfinelor din organismul uman. Rolul fitoendorfinelor este de a hidrata şi calma pielea. Hippocrate folosea vitexul pentru a trata umflăturile şi inflamaţiile. Includerea fito-endorfinelor din vitex în ciclodextrină asigură stabilitatea şi performanţa în mai multe planuri. Încapsularea ciclodextrinei în lipozomi, în schimb, asigură eficacitatea în straturile adânci ale pielii.

Noua AQUA VITA este disponibilă în trei variante pentru: ten mixt – gras, ten normal – uscat, ten foarte uscat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.