Copil de doi ani disparut din fata casei, cautat de peste o suta de persoane

noriUn copil de doi ani a dispărut, sâmbătă după-amiază, din faţa casei, în comuna Ocna de Fier, judeţul Caraş- Severin, unde se juca împreună cu fratele său, la ora actuală fiind căutat de peste o sută de persoane, cu câini de urmă şi camere cu termoviziune.

Potrivit unui comunicat de presă, remis, sâmbătă seară, de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin, Emanuel Beniamin Bobic, în vârstă de doi ani, a dispărut, sâmbătă, în jurul orei 16.00, din faţa casei din comuna Ocna de Fier, unde se juca împreună cu fratele său, informeaza Mediafax.ro.

Tatăl copilului a observat că acesta dispăruse şi a sesizat imediat Poliţia din oraşul Bocşa, sunând la numărul de urgenţe 112, acţiunea de căutare a micuţului fiind începută imediat.

Copilul are părul blond şi este tuns scurt, are ochi albaştri, 85-95 centimetri înălţime şi 15-20 de kilograme. Când a dispărut, băieţelul era îmbrăcat cu o bluză albă, căciulă albă cu şnur, pantaloni negri simpli şi ghete portocalii, poliţiştii făcând apel ca oricine l-a văzut şi poate da informaţii cu privire la identificarea sa să sune la 112 sau să informeze cea mai apropiată unitate de Poliţie.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *