headerTargul dedicat copiilor intre 0-5 ani si viitoarelor mamici va avea loc cu numai o saptamana inaintea Sfintelor Sarbatori de Pasti, in perioada 10 – 13 aprilie 2014, intr-o locatie deja consacrata: Romaero Baneasa.

La eveniment sunt invitate toate companiile care pot oferi parintilor toate cele necesare atat pentru perioada de maternitate, cat si pentru cresterea celui mic: hainute si incaltaminte pentru sezonul cald, carucioare, scaune auto, leagane, accesorii, mobila, alimente, cosmetice, suzete, biberoane sau aşternuturi, jocuri si jucarii, aparate medicale si, nu in ultimul rand, posibilitatea de a intra in contact cu furnizorii de servicii dedicate familiei.

Iar daca ai in stoc lucruri revolutionare, noutati, oferte speciale, cu atat mai bine! Parintii sunt intr-o continua „vanatoare” de produse nou intrate pe piata si super oferte.

“La aceasta editie, ne propunem sa implicam activ, in evenimentele conexe, toate firmele prezente la targ, cu scopul de a maximiza vizibilitatea acestora in fata clientilor. Ne concentram pe atragerea unui numar cat mai mare de vizitatori, astfel ca, pe langa seminariile, concursurile si tombolele deja consacrate, pregatim si alte cateva surprize pe care le vom dezvalui in curand”, a declarat Daniela Tarsay, director general adjunct EUROEXPO.

Editia de primavara a targului va gazdui si un nou seminar din seria Clubului Traieste Sanatos, cu Simona Dragomir, iar informatiile despre acest eveniment vor putea fi disponibile in curand pe site-ul Baby Boom Show.

Ca de fiecare data, Baby Boom Show se va bucura de o intensa campanie de promovare, atat prin sustinerea trustului Intact Media Group (Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia Lifestyle, GSP TV, Radio Zu, Jurnalul National, site-uri si fan pages), cat si prin nenumaratele parteneriate cu publicatii si comunitati online atent targetate.

Data limita de inscriere la targ este 7 martie 2014. Daca sunteti interesati de participarea la Baby Boom in calitate de expozant, de pachete de promovare sau alte colaborari, contactati Directorul de Proiect, Luciana Stoleru, printr-un simplu e-mail la adresa babyboom@euroexpo.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.