,,O sansa calda” pentru persoanele fara adapost

sansa caldaAsociatia SANSA TA, in parteneriat cu Asociatia Studenteasca AMICUS, Mega Image, La Cantine de Nicolai si Orhideea Health & Spa, RVS, sprijina campania ,,O sansa calda” – editia a III-a, dedicata persoanelor fara adapost din Bucuresti in perioada ianuarie – februarie 2014.

Incepand din anul 2012, peste 1200 de persoane fara adapost (copii, tineri, familii cu copii si persoane in varsta) au beneficiat de alimente, imbracaminte si de o vorba buna din partea voluntarilor.

logoasociatiasansata

De la inceputul acestui an, atentia a fost focalizata asupra copiilor strazii si persoanelor fara adapost. In luna ianuarie 2014, aproximativ 200 dintre acesti oameni sarmani au beneficiat de sandvişuri si ceaiuri calde, fructe, imbracaminte, iar 600 de persoane dintr-un adapost municipal de noapte au primit si supe.

Voluntarii isi desfasoara activitatea in zona Gara de Nord si in alte locuri din Bucuresti unde se adapostesc acestia. In urma campaniilor din anii precedenti, multe persoane fara adapost au ieşit din canalele bucurestene, disperaţi după ajutor.

Actiunile din aceasta luna se desfasoara in perioada 9 – 13 februarie 2014, ora 18:00, zona Gara de Nord cu participarea voluntarilor – elevi si studenti, voluntari ai Asociatiei Sansa Ta, precum si o parte din angajatii Mega Image. Va fi prezent si Chef Bucatar, Nicolai Tand. Se vor oferi mancare consistenta (Supa gulas, senvisuri), precum si fructe. Hrana va fi pregatita cu sprijinul Chef Bucatar, Nicolai Tand.

Obiectivul proiectului umanitar este de a motiva persoanele cu posibilitati sa se uneasca pentru o cauza nobila, ce-i vizează pe colegii lor de generatie, defavorizati din punct de vedere social si material.

Proiectul “O sansa calda” are ca scop sensibilizarea persoanelor fizice si juridice, in vederea sustinerii din punct de vedere material a persoanelor defavorizate. Peste 70 de voluntari (elevi si studenti) sunt implicati in distribuirea de hrana calda in perioada ianuarie – februarie.

Puteti sustine campania si pe site-uri de socializare, blog-uri, facebook, etc.

Sustinatori/Sponsori ai campaniei “O sansa calda”:

Fratelli Social Events, Orhideea Health & Spa, Tan Viet Romania, IT Galaxi, Mega Image, La Cantine de Nicolai, Rinf, Comunicatedepresa.ro, RVS, si multi altii care speram ca se vor alatura proiectului in acesta perioada.

Date de contact:

Gabriel Ciobotaru –Manager Programe Sociale, Asociatia Sansa Ta

Casiana Fometescu – Coordonator Programe Sociale

Marcela Cusmir- Coordonator Voluntari Asociatia Amicus

Tel/Fax 031 82 22 457; Tel 0763463191

Beneficiar: “Asociatia Sansa Ta”, Cod de identificare fiscala: 28901016

Conturile bancare deschise la BCR, sucursala Buftea.

CONT IN LEI RO64RNCB0591123278690001

CONT IN EURO RO37RNCB0591123278690002

CONT IN DOLARI RO10RNCB0591123278690003

SWIFT: RNCB RO BU

Share Button

SUSȚINE PROIECTUL KIDSNEWS.RO!

.


CITEȘTE ȘI:
 
 • Elevii cu simptome au acces restricționat în școală 14 zile, dacă părinții nu vor testare
 •  
 • Teatrul Nottara lansează un nou proiect pentru liceeni
 •  
 • Mâncarea pentru bebeluși este extrem de periculoasă
 •    

  Să ne mai și delectăm, cu drăgălășeniile celor mici

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *