Toate unitatile de invatamant din sistemul preuniversitar din Bucuresti si alte 14 judete, inchise si vineri, 31 ianuarie | |

Toate unitatile de invatamant din sistemul preuniversitar din Bucuresti si alte 14 judete, inchise si vineri, 31 ianuarie

Share Button

snow-gloryToate unităţile de învăţământ din sistemul preuniversitar din Bucureşti şi alte 14 judeţe rămân închise şi vineri, 31 ianuarie, anunta Ministerul Educatiei Naționale.

În data de vineri, 31 ianuarie, vor rămâne închise toate unităţile de învăţământ preuniversitar din Bucureşti, Argeş, Brăila, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Galaţi, Giurgiu, Ialomiţa, Ilfov, Prahova, Tulcea, Teleorman, Vâlcea şi Vrancea. Pentru a veni în întâmpinarea părinţilor, acolo unde este posibil, la grădiniţele cu program prelungit se asigură permanenţă.

În judeţul Iaşi, în doar 10 unităţi de învăţământ nu se vor desfăşura cursuri, iar în judeţul Vaslui, din totalul unităţilor şcolare existente, 86 vor fi închise.

Acolo unde situaţia şcolară pentru semestrul I nu a putut fi încheiată, ea va fi rezolvată în momentul în care elevii vor reveni la cursuri, în semestrul al II-lea. Acesta va începe pe 10 februarie, după ce, în intervalul 1 – 9 februarie, elevii se vor afla în vacanţă.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *