taxiCălătorii din Gara de Nord pot comanda de sâmbătă taxiuri prin patru dispozitive touchscreen, măsura fiind luată pentru a nu mai exista probleme de genul celor produse de taxiurile “pirat”, a anunţat, sâmbătă, directorul general al companiei CFR SA, George Micu, citat de Mediafax.ro.

Cele patru dispozitive touchscreen sunt amplasate la intrarea/ieşirea din Gara de Nord, în zona coloanelor, unde funcţionează şi zona de îmbarcare/debarcare a călătorilor, aceasta fiind supravegheată video şi delimitată prin două bariere automate, care vor permite doar accesul taxiurilor autorizate.

Directorul general al Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA, George Micu, a declarat, la inaugurarea Staţiei Oficiale de Taxi, că această măsură a fost luată pentru a creşte siguranţa celor care ajung în zona Gării de Nord că pot să comande un taxi sigur, autorizat, fără să mai aibă probleme de genul celor generate de taximetriştii pirat.

El a precizat că pentru acest proiect a fost organizată o licitaţie publică, iar compania desemnată câştigătoare a amplasat cele patru monitoare de pe care pot fi comandate taxiurile.

“Acest serviciu nu costă nimic în plus şi dă posibilitatea călătorilor să aibă cele mai bune preţuri, putând să îşi aleagă de pe ecran compania pe care o doresc. Deocamdată sunt doar două companii, în curând vor fi trei. Toate celelalte companii care vor dori să acceseze acest serviciu sunt libere să o facă, pentru că se va asigura un acces liber pentru toată lumea”, a mai spus George Micu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.