muzicaDaca va plimbati saptamana viitoare cu metroul puteti imbina utilul cu placutul, ascultand muzica clasica in statiile Piaţa Unirii 1, Piaţa Unirii 2, Universitate, Piaţa Victoriei 1, Piaţa Victoriei 2 şi Gara de Nord, în intervalul orar 17.30 – 19.00.

Cea de-a doua ediţie a proiectului “Muzică clasică la metrou”, dezvoltat de Metrorex în parteneriat cu Asociaţia “Arta nu muşcă”, se va desfăşura în perioada 16 – 21 septembrie, timp în care bucureştenii vor putea asculta o serie de concerte clasice, susţinute de tineri talentaţi, direct pe peron.

Tineri artişti de la Opera Română, de la liceele de muzică “Dinu Lipatti” şi “George Enescu”, studenţi şi masteranzi ai Universităţii Naţionale de Muzică vor susţine o serie de concerte de muzică clască, direct pe peron. Concertele vor fi acompaniate de momente inedite de grafică, desen, pictură, dans contemporan şi tango argentinian.

O noutate faţă de ediţia precedentă o reprezintă difuzarea unui program de muzică clasică prin ecranele cu plasmă de la metrou, în perioada 4 – 30 septembrie, în staţiile menţionate mai sus, o oră dimineaţa, de la 07.30 la 08.30, şi o oră după-amiaza, de la 16.00 la 17.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.