avioaneToamna începe pe un ton vesel, mai ales pentru fanii „Cars”/”Maşini”, deoarece primele zile ale lunii septembrie aduc pe marile ecrane animaţia Disney, „Planes”/ „Avioane”. Într-o manieră la fel haioasă ca în „Cars” şi cu personaje la fel de simpatice, o serie de avioane curajoase pornesc în aventura vieţii lor, de această dată printre nori.

„Avioane” are premiera în cinematografe pe data de 6 septembrie 2013, în format 3D şi 2D, şi îl are în centru pe Stropi, un avion mic cu dorinţe mari: visează să concureze în cea mai mare cursă aeriană din lume, doar că frică sa de înălţime îi stă în cale. Pentru că dorinţa este mai puternică decât orice, Stropi reuşeşte să-şi găsescă un antrenor priceput, care îl ajută să învingă prin talent adversari mult mai bine pregătiţi. Şefu’, ursuzul, dar talentatul antrenor, reuşeşte să scoată tot ce e mai bun din micuţul avion de stropit recolte şi are parte la rândul său de câteva lecţii importante de viaţă.

Animaţia „Planes” este primul film din trilogia cu acelaşi nume şi face o scurtă incursiune în istoria aviaţiei, după cum ne povesteşte şi regizorul filmului, Klay Hall: “Animaţia parcurge tot drumul de la avioanele istorice la cele mai recente tipuri, de la avioanele experimentale la cele de linie, de la avioanele de viteză la planoare şi dirijabile”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.