Duminică, 9 iunie, începând cu ora 11.00, parcul Herăstrău (intrarea dinspre Piaţa Charles de Gaulle) va găzdui cea de-a targ jucariiXIV-a ediţie a Târgului de Jucării organizat de Teatrul Masca.

“Târgul de Jucării a devenit o tradiţie pentru bucureşteni şi este o bună ocazie pentru copii de a petrece timpul împreună cu părinţii lor. Ca în fiecare an, micii negustori vor transforma aleile parcului într-un loc pitoresc, plin de culoare, un spaţiu în care jocul se împleteşte frumos cu lecţiile despre generozitate şi despre viaţa reală”, declară Mihai Mălaimare, Directorul Teatrului Masca.

Prima regulă a jocului îi îndeamnă pe cei mici să obţină o autorizaţie, să-şi promoveze jucăriile şi cărţile, pentru ca apoi să le poată vinde sau schimba asistaţi în permanenţă de actori. Evenimentul are şi o latură caritabilă, pentru că la final participanţii vor fi încurajaţi să doneze din jucării copiilor fără posibilităţi.

Accesul participanţilor/publicului la eveniment este liber. Înscrierile şi obţinerea autorizaţiilor se fac în parc, începând cu ora 11.00 şi sunt gratuite.