UnknownCateva dintre cele mai marcante personalitati ale Romaniei lanseaza liceenilor si studentilor din Bucuresti o propunere de nerefuzat: o intalnire timp de trei ore in cadrul careia isi pot descoperi vocatia si gasi solutii pentru viitorul profesional, cu prilejul Conferintelor practice pentru tineri BookLand Evolution.   

Evenimentul se va desfasura incepand cu data de 9 martie 2015 la Academia de Studii Economice (Facultatea de Marketing, Aula Magna), tinerii fiind invitati sa participe GRATUIT de luni pana vineri (9-13 martie), in intervalul orar 18:00-19:20 (liceeni) si 19:30-21:00 (studenti). Printre personalitatile care au raspuns deja pozitiv invitaţiei Bookland Evolution se numara: Camelia Șucu (Antreprenor in serie, CEO Class Living, Public figure), Mirela Bucovicean (Owner @ Molecule-F), Mihaela Tatu (Trainer, om de televiziune), Mihai Gainusa (TV Host), Ioana Moldovan (Fotojurnalist independent), Andrei Gheorghe (Prezentator și realizator de emisiuni radio și TV), Florin Grozea (Founder @ Hit Yourself Consulting, Blogger, Founder @ Digital Mashrooms), iar lista continua.

Caravana Conferintelor practice BookLand Evolution se va deplasa apoi in alte 11 orase din tara, poposind timp de o saptamana in fiecare. Urmatorul oras din itinerariu este Ploiesti.

Prima parte a Conferinţelor (sesiunea de primavara) se va incheia in vara dupa 60 zile iar cea de-a doua parte (sesiunea de toamna) are aceeaşi durata (21 septembrie – 4 decembrie); in total, peste 1.000.000 liceeni si studenti din 23 oraşe sunt invitati sa descopere solutii pentru viitorul lor profesional si sa isi largeasca orizontul de cunoştinţe multumita experientelor si ideilor impartasite de cei peste 800 profesionisti consacrati, care se vor alatura BookLand Evolution de-a lungul anului 2015.

BookLand Evolution le pune la dispozitie liceenilor inca o surpriza: este vorba de platforma online www.inPractica.ro, prin care au acces la programe de practica, internship, traineeship, part-time jobs si voluntariat in companii sau organizatii din Romania.

Parteneri media: SRTV, Radio Romania Cultural, Kiss FM, Kiss TV, Romania Libera, Casa Lux, Ziarul Ring, Business Woman, Tango, BeWhere!, Terra Magazin, RegieLive, Business 24, Ziare.com, Kudika, Rol.ro, Femina, Eva.ro, didactic.ro, Intuitext, olimpiade.ro, suntparinte.ro, Getlokal.ro, UrbanKid.ro, Kidsnews.ro, LaBucatarie.ro, IntegralEDU, Edu News, Pemeserie.ro, BuzzCamp, CalendarEvenimente, Orasulmeu.ro, 4Career.ro, Learn&Go, Study4Career.

Parteneri non-media: Academia de Studii Economice din Bucuresti – Facultatea de Marketing, Consiliul National al Elevilor, Uniunea Studentilor din Romania, Uniunea Studentilor Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

Mai multe detalii pe http://book-land.ro/conferinte.

Despre BookLand

In 2011 BookLand a adus schimbarea in lumea cartii. A coborat-o din turnul de fildes si a adus-o in mijlocul oamenilor – in realitatea lor cotidiana si in spatiul lor de socializare si recreere – facand-o astfel mai accesibila si mai dezirabila. BookLand s-a lansat in cel mai mare mall din Bucuresti, printr-un targ de carte pilot. La cererea editurilor a continuat timp de 3 ani cu o caravana nationala de carte, activa 10 luni pe an, care a poposit in centrele comerciale, pietele si parcurile din peste 40 orase, devenind cea mai ampla manifestare culturala.

Lansarea librariei online www.book-land.ro a fost un pas firesc, oferind peste 30.000 de titluri de carte, e-books, audiobooks, muzica, film, jocuri, cadouri si birotica de la peste 200 furnizori.

Tabara Coolturala BookLand adresata tinerilor – cu 2 editii deja la activ – sub forma unui program de educatie alternativa si nonformala vizeaza stimularea competentelor de comunicare si creativitate.

Din 2014 avem o noua misiune: de a le oferi gratuit tinerilor din intreaga tara instrumentele necesare dezvoltarii personale si profesionale. Vrem sa-i ajutam sa isi descopere talentele, sa acumuleze experiente, sa cunoasca profesionisti si sa invete lucruri noi pentru a-si putea modela viitorul. Conferinţele practice pentru tineri BookLand Evolution se adreseaza tuturor liceenilor si studentilor din 23 orase care au ocazia de a intalni 800 personalitaţi marcante.

Ca extensie pragmatica a conferintelor, inPractica.ro este o platforma GRATUITA in care tinerii pot gasi oportunitati de practica, internship-uri, traineeship-uri, part-time jobs si voluntariat, pentru a-si perfectiona abilitatile, a dobandi cunostinte practice si a-si defini obiectivele carieristice.