IMG_4155Divertiland, cel mai mare parc de distracții din România, și Regiotrans, unul dintre principalii operatori privați de transport feroviar de călători din țară, lansează în sezonul 2014 un parteneriat prin care, vizitatorii din București, Ploiești, Brașov și Craiova vor putea sosi cu trenul la Divertiland, situat în vestul capitalei, în zona Militari, potrivit unui comunicat.

Trenurile operate de Regiotrans pe ruta Brașov – București – Craiova și retur vor opri zilnic, în perioada mai – octombrie, în stația distracției “Parc Divertisment Chiajna”, amplasată chiar la intrarea în parcul Divertiland. În numai 20 de minute, vizitatorii din București vor putea ajunge cu trenul la Divertiland, unde sunt așteptați cu 22 de tobogane inedite pentru toate vârstele, singura piscină cu valuri și unica plajă cu nisip din București. Costul unui bilet de tren de clasa a II-a este de 4 lei, iar studenții și pensionarii vor plăti 2 lei.

Pe ruta București Nord – Chiajna Parc Divertisment și retur, circulația va fi asigurată de trenurile regionale 14092 și 14093, cu plecare din București Nord la 09:01 spre Divertiland, iar retur, din stația distracției Chiajna Parc Divertisment vor pleca la 20:42 și vor sosi în București la ora 21:02.

“În intervalul iunie – august 2013 am înregistrat un număr de 100.000 de vizitatori. Mai bine de jumătate dintre aceștia au venit la Divertiland cu alte mijloace de transport decât autoturismul personal. Mulțumită parteneriatului încheiat cu Regiotrans, ne bucurăm să putem oferi celor care vor alege Divertiland ca destinație de distracție și relaxare și în sezonul 2014, un mijloc de transport accesibil, direct, sigur și confortabil”, a declarat Alejandro Poulakis, CEO-ul parcului de distracții Divertiland.

Datorită noii facilități de transport feroviar realizate în parteneriat cu Regiotrans, Divertiland devine astfel mai accesibil, atât pentru vizitatorii din București, dar și pentru cei din Brașov, Ploiești, Craiova și din împrejurimi. Călătorii din Brașov vor putea ajunge direct la Divertiland în 3 ore și 20 de minute, iar cei din Craiova vor parcurge distanța de 195 de kilometri până la Divertiland în 3 ore. Lunar, pe ruta Brașov – București Nord – Craiova, Regiotrans înregistrează un număr de aproximativ 30.000 de călători.

“Parteneriatul cu Divertiland face parte din proiectele Regiotrans care au scopul de a readuce transportul feroviar între preferințele de călătorie pentru timpul liber. Suntem bucuroși că avem acum ocazia de oferi călătorilor o destinație de vacanță unică în această parte a Europei”, a declarat Florin Hădărean, directorul general al Regiotrans.

Un bilet întreg la clasa a II-a de la Craiova dar și de la Brașov până la Divertiland va costa 26,5 lei. Regiotrans practică și o serie de tarife cu reducere pentru anumite categorii de calători (copii, elevi și studenți, pensionari), care vor plăti de la Brașov sau de la Craiova până la Chiajna Parc Divertisment 13,25 lei pentru un bilet la clasa a II-a.

Biletele de tren vor fi disponibile la punctele de vânzare din rețeaua Regiotrans, precum și la Divertiland. Stația Chiajna Parc Divertisment, punctul de sosire a trenurilor distracției, a fost construită în urma unei investiții a Divertiland în valoare de aproximativ 300.000 de euro, și a fost inaugurată la finalul sezonului 2013.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.