Shakespeare School, centru cu tradiție și excelență în predarea limbii engleze, deschide porțile celui de-al 5-lea sediu – Drumul Taberei, la 1 Iulie 2024. Noul sediu se află pe str. Valea Oltului, nr. 31-35, în sectorul 6 din București.

Shakespeare School, desemnat de Cambridge University Press & Assessment drept „Cel mai Bun Centru de Pregătire pentru Examenele Cambridge din România”, face următorul pas în dezvoltarea sa: își extinde prezența în zona de vest a capitalei. Sediul va fi accesibil pentru public la 1 Iulie 2024, data începerii Cursurilor de Vară. Înscrierile pentru noul sediu vor începe pe 4 Martie 2024.

Cu o experiență de peste 21 de ani în predarea cursurilor de limba engleză, Shakespeare School s-a impus ca un lider de încredere pe piața locală. Calitatea cursurilor, metodologia inovatoare și angajamentul față de succesul fiecărui cursant au ajutat peste 45.000 de copii și tineri să obțină certificatele Cambridge sau IELTS și să își construiască cariere cu deschidere internațională.

„La Shakespeare School folosim o metodă unică de predare, bazată pe Teoria Inteligențelor Multiple, astfel încât procesul de învățare să fie cât mai eficient, iar cursanții să învețe cu plăcere. Aprecierile pe care le-am primit pentru activitatea noastră, dar și cererile constante din partea părinților din zona de vest a capitalei ne-au motivat să deschidem un nou centru în Drumul Taberei.”, a declarat Adriana Alionte – fondator Shakespeare School

Până în prezent, în cele patru locații din București din sectoarele 1, 2 și 4, dar și online, au fost predate peste 300.000 de ore de limba engleză, iar cursanții au descoperit și îndrăgit universul limbii engleze prin tehnici de predare menite să le dezvolte inteligența emoțională, spiritul de echipă și încrederea în sine.

Deschiderea centrului din Drumul Taberei, un cartier în continuă dezvoltare, a reprezentat o oportunitate pentru a satisface cererea crescută de cursuri de învățare a limbii engleze în această zonă a Bucureștiului. Noul sediu păstrează același standard bine-cunoscut de comunitatea Shakespeare School și oferă oportunități educaționale excelente, într-un mediu mai accesibil și mai familiar pentru locuitorii din vestul Bucureștiului, sub deviza „Engleza mai aproape de tine”.

„Apreciez organizarea de care Shakespeare School dă dovadă, seriozitatea cu care tratează învățarea limbii engleze, profesionalismul tuturor celor cu care venim în contact, calitatea actului educațional și a pregătirii profesorilor. De asemenea, aplecarea spre nevoia de a dezvolta latura emoțională, dar și comunicarea super eficientă pe care am avut-o întotdeauna cu școala o recomandă în continuare ca opțiunea nr. 1 în ceea ce privește activitățile extrașcolare preferate de copil și ne conferă un sentiment de siguranță: știm că învățarea limbii engleze de către copilul nostru este pe mâini bune!”, ne-a mărturisit Irina L. – mama unui cursant Shakespeare School.

Noua locație va găzdui copii și adolescenți, cu vârste cuprinse între 5 și 20 ani, dornici să-și perfecționeze limba lui Shakespeare. Sălile de curs sunt spațioase și dotate cu ecrane digitale, astfel incat cursantii să poată beneficia de toate avantajele tehnologiei moderne. Display-urile interactive CTOUCH Riva sunt user-friendly și asigură un proces educațional de calitate și inovatorîn predarea în clasă.

Fie că este vorba despre cursuri în clasă sau online, pentru copii, adolescenți sau pentru adulți, Shakespeare School rămâne un etalon al performanței și inovației în învățarea limbii engleze și se angajează să le ofere cursanților atât competențe lingvistice solide, cât și încredere, motivație și instrumente necesare dezvoltării lor cognitive, pentru a reuși într-o lume într-o continuă schimbare.

Cu o echipă de profesori dedicată și programe educaționale diversificate, Shakespeare School continuă să își consolideze reputația ca lider în predarea limbii engleze. Centrul de învățare a limbii engleze, fondat în anul 2002, a avut o evoluție remarcabilă, reușind să se diferențieze de celelalte centre deja existente printr-o altfel de abordare a predării limbii engleze, în care jocul didactic este cheia învățării eficiente.

„Suntem mândri să aducem această oportunitate educațională în Drumul Taberei și astfel să facilităm accesul copiilor și adolescenților din această zonă la cursurile noastre de limba engleză. Vă așteptăm așadar la Shakespeare School, începând chiar din această vară, în noua noastră casă, care sperăm că în curând va deveni și a voastră!”, a declarat Adriana Alionte – fondator Shakespeare School.

***

Despre Shakespeare School

În 21 de ani de excelență, peste 45.000 de cursanți (copii și tineri) au trecut pragul Shakespeare School, cel mai bun centru de pregătire pentru examenele Cambridge din România, recunoscut drept Gold Preparation Centre în 2020 și 2021.

Atât la cursurile online, cât și la cursurile fizice din cadrul celor 4 centre de predare a limbii engleze, localizate în 4 puncte cheie ale Capitalei (Brâncoveanu, Ferdinand, Moșilor și Victoriei), cursanții învață engleza de plăcere la Shakespeare School, alături de profesori de top, entuziaști, dinamici și foarte bine pregătiți.

Mai multe informații despre Shakespeare School puteți descoperi pe site-ul www.shakespeare-school.ro