Asigurările de răspundere civilă auto (RCA) emise de Leader Team Broker, jucător cheie pe piața asigurărilor de nișă din România și din Europa, sunt disponibile, începând din luna martie, și în aplicația 24pay, unde cei interesați pot cumpăra, simplu și rapid, polița dorită printr-o simplă scanare a buletinului și a talonului mașinii.

Astfel, utilizatorii aplicației 24pay pot obține, prin intermediul platformei, toate ofertele de polițe RCA pe care Leader Team Broker le distribuie împreună cu partenerii săi, iar în final o vor alege pe cea care li se potrivește cel mai bine.

Pașii pe care trebuie să-i urmeze pentru a putea cumpăra polița sunt simpli, procesul fiind foarte facil. Documentele necesare cumpărării poliței (talonul mașinii și cartea de identitate a proprietarului) se scanează prin aplicație, după care clienții  selectează oferta de asigurare dorită, efectuează plata și primesc polița instant, pe mail.

Totodată, clienții vor fi informați prin email și prin aplicația 24pay cu privire la expirarea poliței de asigurare cu 30, respectiv, 7 zile înainte, pentru a-și putea prelungi asigurarea.

”Ne bucurăm că am lansat parteneriatul cu PayPoint România, respectiv, ne-am înrolat în aplicația 24pay, acest lucru reprezentând pentru Leader Team Broker o oportunitate de a veni și mai aproape de clienți și de a le pune acestora la dispoziție posibilitatea de a accesa oricând oferta noastră de polițe RCA. Este un proces foarte simplu, intuitiv, care oferă opțiunea ca, doar din câțiva pași, orice proprietar de autoturism, persoană fizică, să își poată asigura rapid mașina. Avantajul de a achiziționa o poliță de răspundere civilă auto de la Leader Team Broker prin aplicația 24pay este acela că, la noi, clienții găsesc oferte de la 7 dintre cei mai importanți asigurători RCA de pe piața locală, la prețuri accesibile”, a declarat Alexandra Elena Durbacă, CEO Leader Team Broker de Asigurare.

Parteneriatul dintre PayPoint și Leader Team Broker a venit natural, pentru că scopul nostru comun este să oferim servicii sigure și cât mai diverse clienților noștri. Posibilitatea achiziției poliței RCA prin intermediul aplicației 24pay, în doar câțiva pași simpli, ne aduce și mai aproape de cei care aleg să folosească soluția noastră de plată instant și să salveze timp prețios. Suntem încântați de înrolarea în aplicația noastră a companiei Leader Team Broker, împreună cu care dorim să dezvoltăm un parteneriat durabil pe mai multe segmente de asigurări, pe măsură ce ne extindem serviciile”, a declarat Utku Ogrendil, CEO PayPoint Services România.

Polițele RCA achiziționate de la Leader Team Broker acoperă avariile cauzate altor vehicule participante la trafic, cazurile de deces sau de vătămări corporale care necesită sau nu spitalizare, eventualele distrugeri de bunuri. Totodată, ofertele includ și clauza de decontare directă, un serviciu care poate fi achiziționat împreună cu polița RCA şi care permite repararea mașinii la asigurătorul clientului, dacă acesta este implicat într-un accident rutier și vina nu a fost a lui şi doar dacă sunt întrunite cumulativ câteva condiții. Leader Team Broker de Asigurare oferă, totodată, consultanță gratuită în caz de daună și asistență la deschiderea dosarului de daună.

Leader Team Broker și-a consolidat, anul trecut, poziția de jucător cheie pe piața asigurărilor de nișă din România și din Europa, după o creștere cu 25% a valorii totale a primelor intermediate, până la 9,5 milioane de euro – o nouă cifră record în istoria companiei. În prezent, un sfert din totalul asigurărilor vândute de Leader Team Broker de asigurare îl reprezintă polițele RCA, pe locul al doilea după asigurările facultative CASCO.

Despre Leader Team Broker de asigurare

Leader Team Broker este o companie de brokeraj în asigurări cu prezență la nivel european și cu peste 17 ani de experiență în asigurări și managementul riscului . Compania este recunoscută ca unul dintre cei mai inovatori jucători de brokeraj în asigurări cu produse unice de răspundere, sănătate, cyber security, produse pentru industria IT, industria navală, aviație, energie, marketing şi HR.

În 2021 și 2022, Leader Team Broker a primit în UK-Londra, distincția de ”Brokerul de asigurări al anului”, în cadrul premiilor Corporate LiveWire, pentru gradul de creativitate și de inovare a produselor de asigurare, concepute pentru noile industrii aflate în dezvoltare și care acoperă noile provocări ale mediului de business. Juriul a apreciat felul în care Leader Team Broker sparge tipare și vine cu produse creative, pentru industrii aflate în plină expansiune și pentru riscuri dintre cele mai diverse.

În 2020, performanțele companiei au fost recompensate de publicația Piața Financiară cu titlul de ”Brokerul anului în asigurări” și de Financial Intelligence cu distincția ”Asigurarea pentru securitate cibernetică a anului 2020”.

Publicația londoneză ”Treat Technologies” dedicată știrilor din domeniul securității cibernetice a inclus Leader Team Broker în top 20 companii la nivel mondial care oferă cele mai bune soluții și produse de asigurare în ”cyber insurance”. În anul 2017, compania a primit premiul ”Cel mai creativ Broker de asigurare din România”, oferit de Media XPrimm, iar în 2019 a primit premiul pentru „Inovație și Digitalizare”, fiind singura companie de brokeraj care a folosit tehnologia RPA pentru operațiunile financiare repetitive. Compania a fost premiată în 2020 de publicația Piața Financiară, la Gala e-finance, cu premiul „e-Risk” pentru cel mai bun produs destinat prevenirii și acoperirii riscului de atacuri cibernetice.

Leader Team este singura companie de brokeraj în asigurări care a dezvoltat conceptul iDoctor, un program integrat de servicii medicale naționale și internaționale, având la bază un program de asigurări personalizat.

Detalii pe https://leaderteam.ro/

Follow us on LinkedIn: Leader Team Insurance Broker https://www.linkedin.com/company/leader-team-insurance-broker/mycompany/?viewAsMember=true

Despre PayPoint România și 24pay APP

PayPoint România este principalul operator de plăți în numerar și încărcare electronică prin puncte de retail din România. În prezent, PayPoint asigură încasarea plăților pentru 85% din furnizorii de utilități și servicii telecom din țară. Serviciile companiei sunt disponibile în aproape 20.000 de locații în care clienții pot efectua plăți, precum: facturile pentru utilități (electricitate, gaze, apă etc.), telefonie fixă și mobilă, rate, asigurări, roviniete, internet și cablu sau servicii de securitate.

PayPoint, a anunțat, în 2022, achiziția aplicaţiei 24pay, soluția de plată digitală pentru transportul în comun cu cea mai mare extindere la nivel național, deţinută de PTP Online. Astfel, PayPoint și-a completat portofoliul de servicii disponibile pentru consumatori și și-a diversificat gama de soluții digitale, acțiuni ce fac parte din strategia de transformare a companiei pe plan local. 24pay este o aplicație de plată care permite plata cu telefonul mobil prin înrolarea cardului bancar. Securitatea tranzacției este asigurată prin tehnologia Visa/MasterCard, toate tranzacțiile fiind efectuate prin intermediul procesatorului de plată autorizat. În prezent, aplicația 24pay a ajuns la peste 1,2 milioane de descărcări din Google PlayApp Store și Huawei AppGallery.