Vodafone anunță că oferta de Crăciun a devenit de marți disponibilă pe www.vodafone.ro/easytech și în magazinele fizice și cuprinde toate gamele de produse reunite pe platforma comercială Vodafone EasyTech, respectiv smartphone-uri, electronice, electrocasnice mici, gadgeturi, soluții IoT.

Noutatea constă în faptul că utilizatorii își pot asocia la abonamentul de servicii fixe sau mobile două sau mai multe produse, pe care le pot plăti în rate (până la 36 de rate lunare), fără dobândă. Astfel, clienții își pot permite să aleagă mai multe gadgeturi pentru ei înșiși, dar și pentru a le dărui celor dragi, disponibile într-un singur loc, economisind timp și bani.

De la telefoane, la televizoare smart, becuri sau prize inteligente, smartwatch-uri, căști, aspiratoare-robot, clienții vor avea la dispoziție o multitudine de game și modele pentru a alege unul, două sau mai multe produse, în funcție de eligibilitate, pe care să le achiziționeze alături de un abonament mobil sau de un pachet de servicii fixe. Ratele lunare vor fi egale și dobânda zero, indiferent de abonamentul ales. Oferta este disponibilă atât pentru clienții care aleg să se porteze în rețeaua Vodafone, cât și pentru clienții existenți, care pot achiziționa mai multe dispozitive în rate, fără dobândă, în funcție de abonamentul pe care îl dețin.

Smartwatch-ul Galaxy Watch5 4G poate fi achiziționat în această perioadă pentru o rată lunară de 8,2 euro și, tot pentru cei aflați în căutarea unui smartwatch, în oferta de Crăciun a Vodafone mai este disponibil și modelul Huawei Watch GT3 Pro pentru 11,6 euro/ lună.  Căștile Samsung Galaxy Buds2 Pro se regăsesc în oferta de Sărbători în rate lunare de 5 euro/ lună, iar de la 5,5 euro/ lună, robotul aspirator Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite.

Smartphone-urile vor fi întotdeauna un cadou reușit de Crăciun. Cu Vodafone EasyTech, Samsung Galaxy A53 poate fi cumpărat cu o rată lunară de 9,4 euro, fără dobândă, alături de orice abonament de servicii mobile, la fel și modelul Honor 70 5G, cu rată de 13,8 euro/ lună.  Din oferta de Crăciun a Vodafone nu lipsesc nici electronicele: televizorul smart LG 50” poate fi achiziționat pentru 13,3 euro/ lună cu abonament de servicii fixe sau mobile.

Ofertele Vodafone de Crăciun sunt disponibile pe www.vodafone.ro/easytech, în magazinele proprii și ale partenerilor.