În luna februarie, Opera Comică pentru Copii organizează „Noaptea Carnavalului”. Personajele din spectacolele OCC, cu măști și costume impresionante, îi vor aștepta pe micii spectatori cu momente artistice și povești interesante într-o atmosferă de carnaval. Călătoria se desfășoară sub forma unor tururi ghidate de 45 de minute, prin culisele nepătrunse ale teatrului, iar părinții se vor bucura alături de copii de atmosfera de carnaval, de costume fastuoase și  momente artistice deosebite.

Mai mult, cei dornici să-și demonstreze creativitatea sunt invitați la atelierele de creație cu tematică de carnaval. Fie că își vor confecționa măști și jobene, sau vor alege doar să le dea culoare, micii participanți se vor bucura să-și realizeze propriile costume de carnaval. Creativitatea nemărginită a copiilor va da viață unor elemente unicat, pe care aceștia le vor purta cu mândrie. Atmosfera de carnaval va domina în luna februarie, iar măștile vor fi prezențe obișnuite în foaier, pe scenele și culoarele instituției, care se vor transforma pentru spectatorii prezenți într-o adevărată Veneție.

Tradiția carnavalului este întâlnită la mai multe popoare, dar cei care au făcut cu adevărat celebru acest tip de sărbătoare sunt italienii. Inspirat din atmosfera operetei O noapte la Veneția, care face parte din repertoriul OCC, evenimentul „Noaptea Carnavalului” a fost organizat în premieră în anul 2020. Ediția din acest an aduce în fața publicului momente artistice inedite, care vor încânta întreaga familie. Biletele sunt disponibile în rețeaua bilete.ro.

Parada Jucăriilor în Salonul Mozart

Salonul Mozart găzduiește în continuare spectacole și concerte la capacitate de 30%, în condițiile de desfășurare reglementate de autorități. Pe 29 și 30 ianuarie, dar si în februarie, de la ora 10, va avea loc spectacolul de balet „Parada Jucăriilor”, care va aduce în fața publicului, în pași de dans, personajele îndrăgite din spectacolele de balet din repertoriul OCC.

Biletele sunt disponibile pe platforma bilete.ro. Conform dispozițiilor legale în vigoare, Opera Comică pentru Copii continuă activitatea cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spațiului în interior sau în exterior, dacă toți participanții peste 12 ani sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 sau persoane care au făcut un test RT-PCR (nu mai vechi de 72 ore) sau un test antigen rapid (nu mai vechi de 48 ore) certificat de centrele autorizate. De asemenea, este obligatorie purtarea măștii de protecție. Copiii cu vârsta mai mică sau egală cu 12 ani sunt exceptați de la îndeplinirea condițiilor de mai sus pentru participarea la activitățile menționate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.