Actorul american George Clooney a cerut public mass-mediei să nu publice fotografii cu copiii săi, pentru a nu-i pune în pericol, relatează sâmbătă AFP.

Vedeta din filmul “Ocean’s Eleven” afirmă că soţia sa, Amal Clooney, este avocat specializat în apărarea drepturilor omului. Drept urmare, ea se confruntă cu persoane potenţial periculoase, iar copiii cuplului ar putea deveni ţinte, susţine actorul.

“Slujba soţiei mele o determină să se confrunte şi să urmărească în justiţie organizaţii teroriste. Ne luăm toate măsurile de precauţie posibile pentru a ne păstra familia în siguranţă”, afirmă George Clooney într-o scrisoare deschisă publicată de revista Variety şi alte publicaţii.

“Nu ne putem proteja copiii dacă orice publicaţie le pune chipurile pe prima pagină”, scrie actorul american.

George Clooney şi Amal Clooney au gemeni, născuţi în 2017.

George Clooney precizează că a trimis scrisoarea “la Daily Mail şi alte publicaţii”. El explică că a avut ideea acestei scrisori după ce a descoperit pe internet fotografii cu fiul actriţei Billie Lourd, în vârstă de un an. Billie Lourd este fiica lui Carrie Fisher, care a interpretat rolul prinţesei Leia în Star Wars.

“Sunt o persoană publică şi accept fotografii, adesea intruzive, ca parte a preţului pe care trebuie să-l plătesc pentru a-mi face meseria”, continuă Clooney. “Nu este cazul copiilor noştri”, insistă el.

“Nu am vândut niciodată o fotografie cu copiii noştri, nu suntem pe reţelele de socializare şi nu postăm niciodată poze pentru că le-ar pune viaţa în pericol”, mai spune actorul, câştigător al unui premiu Oscar.

“Sperăm că sunteţi de acord că este mai puţin important să vindeţi publicitate decât să evitaţi ca nişte copii nevinovaţi să fie luaţi drept ţinte”, a mai spus Clooney.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.