Disney a anunțat că va deschide Hotelul Star Wars în primăvara anului 2022, ceea ce se dorește a fi o „nouă experiență revoluționară de două nopți, în care tu și grupul tău vă veți lansa într-o primă aventură în spațiu”.

Hotelul Galactic Starcruiser este o navă de croazieră amplasată în „spațiu”, unde două nopți intergalactice costă 6.000 dolari, potrivit CNN.

În ciuda faptului că se află pe uscat, prețul este similar cu modelul navelor de croazieră Disney pe mare: un preț stabilit pentru o călătorie de mai multe zile, cu divertisment, mâncare și băuturi incluse.

Disney notează că „tarifele variază în funcție de data plecării călătoriei, de numărul de oaspeți și de tipul de cabină”.

Pentru un sejur de două nopți, costă 4.809 USD pentru două persoane într-o cabină, 5.299 USD pentru trei persoane (doi adulți și un copil) și 5.999 USD pentru patru persoane (trei adulți, un copil).

Pe lângă hotelul Star Wars, compania a mai adăugat alte atracții pentru fanii Disney: Avengers Campus Marvel, care s-a deschis la Disneyland, în California, pe 4 iunie.

Imperiul Disney a fost grav afectat în ultimul an din cauza pandemiei. Compania s-a confruntat anul trecut cu închideri și disponibilizări pe scară largă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.